desember 2011

Makeup look - The eyecatcher.


 

 

Ok, så detta er ikke en look for de som ikke vil skille seg ut fra mengden.

Men jeg elsket hvordan resultatet ble!

 

  

Hva syns dere? Hehe...

 


 

 

Produkter brukt:

Coastal scents 88 palette - Blå og rosa.

Nyx Jumbo pencil - White. (Brukte som base for øyenskyggen)

GOSH Mascara carbon black.

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 
 

Last night..I got bitten..


 

 

Hadde det litt moro med paint.net, og ville bare dele det med dere. =)

  


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeupbee - for oss makeupgeeks.


 

Tenkte jeg bare skulle dele en side med dere, en fantastisk side for oss som elsker sminke. <3

 Makeupbee er en side hvor du kan legge ut bilder av sminken din, og finne masse forskjellige looker fra mange forskjellige sminke-entusiaster. Jeg går alltid inn på denne siden for å lete etter inspo. de dagene jeg føler meg litt tom. Heheh... du kan også få tilbakemeldinger og stemmer fra andre makeupbee`s på lookene dine. Det er rett og slett gøy!

  

Anbefaler sterkt å gå innpå siden å sjekke ut litt. Siden er veldig enkel å bruke. Dessuten så er det utrolig nok en hel haug med flinke nordmenn der inne, så man har mange å snakke med. =)

Du kan logge inn via facebook, eller mail.

 

Min profil finner du her:  https://www.themakeupbee.com/user_Inger-Johanne-A_9397

Følg meg gjerne der inne, alltid kos med følgere! Hehe..

 

- Er du en makeupbee?

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Makeup look - Happy new year 2012.


 

Hey alle sammen.

 


 

Så denne looken er vel egentlig ganske enkel når det gjelder meg. Jeg elsker å freake ut med masse farger og former. Men tenkte jeg skulle lage en look til de som ikke var så fan av veldig kraftig sminke også.

  

Denne looken er jo bare supersøt, og du får nok litt ekstra oppmerksomhet pga. det lille glitteret i midten på øyelokket

 

- Noen som kunne tenkt seg en makeup tutorial på denne looken? =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3
 

 

Makeup look - Second day of christmas.


 

Hei igjen folkens.

 


 

 

Dagens look består av sølv, lilla, litt blå og gul. Håper dere liker det.

 Hva skal dere gjøre i dag? =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeup look - First day of christmas..


 

Eeeeendelig har jeg fått meg nytt kamera. I love it so, so much!

Satt sammen en søt, grønn look til dere.

 

 Håper dere alle hadde en strålende julaften!! :D

 

Ikke lenge til makeupvideo nå forresten, gleder meg! :) Hehe..

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeuplook - All that sparkles.


 

Sånt skjer når man ikke får sove om natta. Håper dere liker det, var utrolig moro å lage i hvert fall! :D

 

Gooood natt, ikke lenge igjen til jul nå. Wohoo! :D

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Smink deg som kjendisene.


 

Da har jeg tenkt til å sette i gang med smink deg som kjendisene igjen. Du kan stemme så mye du vil på den looken du vil jeg skal vise på en makeup video til dere.

 

De 3 utvalgte denne gangen er:

 

Rihanna: 

Christina Aguilera: 

Og Katy Perry: 

Så da er det bare å legge igjen en kommentar med looken du vil ha.

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Makeuplook - Happy new year in pink.


 

En liten, enkel og søt nyttårs look til dere. Til denne looken trenger dere kun 2 farger. Jeg har brukt rosa og svart, men dere kan bruke de fargene dere vil. For å piffe opp looken la jeg litt mørkerosa glitter i underkant av øyet.

  

Dagen etter jul begynner jeg med makeup videoer til dere. Så hvis dere har noen ønsker kan dere legge igjen en kommentar i feltet under, eller dere kan legge igjen ønsker HER.

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeuplook - All i want for christmas, is you.


 

Hey alle sammen!

 


 

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og etter jul begynner jeg med masse makeuptutorials til dere.

 

Men enn så lenge, så legger jeg med en look som er inspirert av juletiden.

 Til denne looken har jeg brukt hvit, grønn og rød fra 120 paletten min, jumbo pencil i fargen Milk og glitter fra NYX glitter palette. Håper dere liker det, og kanskje blir inspirert dere også. Hehe..

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Makeuplook - Crying glitter.


 

En ekstrem look med masse glitter. Som dere skjønner på tittelen så har jeg prøvd å få det til å se ut som om jeg gråter glitter. Hehe... en fin look til halloween maybe? :)

 

Produkter brukt:

Jumbo pencil i black bean.

120 palette

NYX glitter liner silver

 
 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Colorfull mess. Enda en photoshoot.

 

Denne gangen sminket jeg venninna mi Anette. Jeg fikk lov å leke litt med farger og former, syns det var kjempegøy, og dessuten syns jeg det ble litt kult! Hva syns du?

 

Modell: Anette Pettersen. Fotograf: Kine Olsen.

 


 

<3 STAY SMASHING <3
 

 

Svar på spørrerunde. =)


 

Hey hey alle sammen!

 


 

Her kommer svarene fra spørrerunden. Vært så mye skole i det siste, så har ikke hatt tid til å blogge. Men her kommer i hvert fall svarene til dere som har spurt om noe.

 


 

Hva er din favoritt mascara?

  

Min favoritt mascara er Loreal Voluminous Mascara. Vippene mine blir lange og tykke. Jeg elsker den, og har brukt den i mange år! :)

 

Hva er din største drøm?

 

Hehe.. jeg har veldig mange drømmer. Men min absolutt største drøm er å en gang starte mitt eget firma. Hva slags firma? Hehe... et eller annet innen sminke, pluss pluss.. ;)

 

Har du alltid vært opptatt av sminke? Eller når begynte du å interessere deg for det? :)

 

Jeg har vært opptatt av sminke så lenge jeg kan huske. Jeg har alltid beundret sterke, fargerike looker. Mamma har til og med et bilde av meg hvor jeg sitter med rød lebestift smæsha utover hele ansiktet. Da var jeg rundt 4-6 år gammel.

 

Bruker du noen ganger å se på andre å tenke "Åh herregud, så dårlig sminket."

 

ALTSÅ! Hahahah.... ja, jeg har det. Men det begynte jeg ikke å tenke før jeg ble litt eldre. Jeg har fått den uvanen, eller vanen, om du vil kalle det det, at jeg tar meg selv i å glo på andre mennesker. Prøver å ikke gjøre det. Men jeg går alltid rundt med tanker om at den personen hadde kledd det, eller..Oi..den personen har bomma litt, hun burde kanskje ha prøvd dette i stedenfor. Så ja... den tanken streifer meg mye. =P Men igjen. Smak og behag, det jeg syns er stilig er det ikke sikkert andre liker. Hehe...

 

Tårene renner bestandig når jeg legger kajal på våtkanten, eller får øyenskygge litt for nært... Har ekstremt ømfintlige øyne, som ikke tåler en dritt :/ Har du noen tips? Prøvd flere forskjellige merker..

 

Hvis øynene dine bestandig renner når du tar på deg kajal, så er dette kanskje et tegn på at du ikke tåler sminken. Har du prøvd å bruke mineralsminke? Jeg har ikke så mye erfaringer med slike ting, for jeg sliter ikke med det selv. Hvis problemet fortsetter anbefaler jeg at du drar til en hudlege og sjekker om du er allergisk mot noe i sminken. Jeg har også et innlegg om allergi som du kanskje burde ta en titt på.

 

Hva er ditt favoritt merke når det kommer til sminke?

Hva synes du om H&M sminke?

Har du noen fast (internett)butikk når det kommer til alt, sminke, hår og mote?

 

Oida..dette er faktisk et vanskelig spørsmål, fordi jeg bruker ikke noe fast merke. Jeg bruker de merkene jeg syns er bra, noe som er ganske mange. Hvis du klikker på nettbutikker lenger oppe, så får du et overblikk over de forskjellige nettbutikkene jeg bruker. H&M sminke kan være ille, og det kan være brukbart. De har veldig mange øyenskygger som jeg har vært fornøyd med opp gjennom tidene, og de er billige. Neglelakkene dems elsker jeg, for de er så sterke og fargerike!

 

Favorittdyr?

Favorittbok (hvis du liker å lese)?

Leser du noen blad?

Hvor får du inspirasjon til sminkingen din? Den er jo råkul:P

 Nå er jeg så uheldig at jeg ikke har noen dyr selv, men hund er absolutt drømmedyret. Og jeg skal ha en brun labrador når jeg får råd og tid til det. Favorittbok? Jeg elsker True blood bøkene, og kunne lest dem om, og om igjen! Ja, jeg leser blader, eller jeg ser vel mer gjennom alle sminkebildene, enn å lese. Jeg får inspirasjon av ALT rundt meg i hverdagen, bilder, farger, naturen, kunst, smykker. Det kan være alt mulig! Og tusen takk, det var hyggelig!

 

Pleier du å sminke deg slik på byen? Hva sier gutta om måten du sminker deg på? Og liker du eldre eller yngre gutter, max alder? :)Har du kjæreste?

 

Jeg pleier å sminke meg etter antrekket jeg har på meg, ting må matche vettu. Haha... gutta sier vel egentlig ikke så mye. Jeg får komplimenter fra jenter som oftest. Liker eldre eller jevnaldre gutter best, tror jeg, max alder går vel egentlig rundt 30 foreløpig. Og nei...akkurat nå har jeg ikke kjæreste, og jeg trives som singel. Hehe...

 

Kan du ha nokon bilder med sminke vi kan ha te julaball og hverdagssminke til alderen 13-16 ? :)

Det skal jeg prøve å få til etterhvert vettu, har litt å gjøre om dagen. Men skal som sagt prøve så godt og så fort jeg kan!

 

Så da håper jeg folk har fått de svarene de trengte. Ha en strålende uke folkenz!

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Glassmykker; En perfekt julegave?


 

Ville bare dele en liten ting med mine kjære lesere, og det er nemmelig disse nydelige glass smykkene som jeg har kommet over. Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg ELSKER sterke farger. Og her har de smykker i så og si alle former og farger. Gotta love it! :D Under følger noen bilder tatt fra facebooksiden til Glassmykker.

 

Er ikke disse lekre så veit ikke jeg. Disse er dessuten veldig rimelig i pris, og en perfekt julegave til en du er glad i! Hvis du vil inn på siden og titte litt så kan du klikke HER.

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeuplook - Funny Parrot.


 

Hey alle sammen.

 


 

 

Så i dag ville jeg ha det litt moro med sminken min, satt bare og lekte med farger og former, og da ble dette skapt. Hehe.. Håper dere liker det! :D

 

 

 

Btw - Jeg er med i en konkurranse HER, hvor jeg kan vinne sminke til en verdi av nesten 900 kr. Jeg hadde blitt kjempeglad om noen ville stemme på meg! :)

 

Ellers får dere ha en fortsatt fin kveld videre folkenz!

 


 

 

PS: Det er fortsatt tid til å stille meg spørsmål HER. Vil ha flest mulig spørsmål, sånn at de blir svart på i neste innlegg! Så kjør på med det du lurer på.

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits