april 2012

HOT or NOT - Lace makeup.

 

Vet ikke med dere, men jeg har falt for denne trenden!!!

 Det er så romantisk og forførende. Bestemte meg for å eksperimentere litt. Dette ble resultatet.

 

Håper dere liker det folkens!

 

Hva syns du? Hot or not?

 

<3 STAY SMASHING <3

Modellbransjen Norge og bedrageren Hefner.

 

Igjen så følte jeg for å sette meg å skrive et innlegg om noe som engasjerer meg. Jeg ble inspirert av Inspirato til å skrive dette innlegget. Hvis dere vil lese hennes innlegg om dette temaet, så finner dere det HER. Hun er en utrolig talentfull skribent, innleggene hennes har morsomme momenter, samtidig som hun holder seg til saken, og går rett på. Sånt digger jeg! =) Hun er ikke redd for å dra ting litt langt. Balls of steel. Haha...

 Jeg fikk lyst til å skrive dette blogginnlegget for å få frem min egen mening om denne selvutnevnte "konge og playboy Hefner", men også for å spre mitt budskap videre.

 

Hefner, eller Benjamin Løgner Thomassen er karen bak Modellbransjen Norge, ei side for fotografer, modeller og mua`r. Gruppen har slik jeg har skjønt det 15 000 medlemmer nå, og hver eneste dag er det ei jente som blir lurt, eller en seriøs fotografs rykte som blir satt på spill. Jeg hadde faktisk tenkt til å legge ut bilde av denne karen også, slik at man er advart, men så bestemte jeg meg for at jeg ikke ville gi trynet hans no publisitet siden han mener han er Guds gave til kvinnene, bare se på det her:

 

 

Har du sett noe så kvalmt? Jeg skal vedde bort tommelen min på at mesteparten av disse såkalte vennene hans er korttenkte jenter og sleske gamle griser som koser seg til bilder inne på modellbransjen Norge. Mr. popular? Æsj......please! Det var ikke du som fant opp kruttet Hefner, men jeg tror faen ikke du stod langt unna. 

Jeg er garantert ikke den eneste som har vært innom "Modellbransjen Norge" på facebook. Gud og hvermann blir jo invitert til denne gruppa, hjelper såklart om du har store brød, lite klær, og minst mulig hjernekapasitet. Sorry for at jeg er brutal, men det er da like sant for det! Uheldigvis...correct me if u think I`m wrong.

 

Anyway.......

 Jeg ble invitert til gruppa for en god stund siden, og først så jeg ikke noe vits i å være medlem. Men siden jeg driver med sminke som hobby så tenkte jeg at dette kunne være en fin plass å skaffe meg noen morsomme jobber/photoshoots. Så jeg bestemte meg for å bli. Etter en 2-3 ukers tid fikk jeg rett og slett NOK av å se halvnakne silikonvalley girls som utfolda seg på siden. Det var KUN pupp og rompe, så langt øyet kunne se. Hvis jeg hadde vært en gammel gris med sans for unge piker hadde jeg nok ikke reagert, men slik er det jo ikke. Så jeg bestemte meg for å skrive en melding på veggen inne på Modellbransjen Norge. Da hadde jeg allerede fått høre at mange folk var skeptiske til hele opplegget. Kommentaren jeg la ut lød nogenlund slik:

 

"Er dette en pornoside eller? Hvis jeg ville se en haug med lettkledde jenter, kunne jeg heller stikki på youporn!!! Trodde denne siden skulle være profesjonell jeg?"

 

Denne beskjeden fikk stå på veggen i ca 15 minutter før den ble fjernet, og flertallet av mennesker som kommenterte var enig med meg. Men jeg var faktisk heldig da...for de fleste andre jeg har snakket med fikk sin fjernet etter 2 minutter. Og ikke bare ble den fjernet, men jeg ble også kastet ut av gruppen, OG blokkert. Haha... Jeg fikk hverken noe fornuftig svar på hvorfor siden var som den var, eller hvorfor Hefner kasta meg ut derfra. Han er en feig mann, for å si det sånn. Hvis man i det hele tatt kan kalle han en mann?

 

Dessuten så finner du lett ut at karen KUN snakker piss, selv om han refererer til både det ene og det andre. Dette er informasjonen som ligger ute på siden hans:

 Har bare en ting å si jeg! Forhåndsjekk denne karen før du blander deg inn i gruppa. For hvis du googler han her, så kommer det en hel HAUG med klageinnlegg. Denne karen er IKKE til å stole på, og det står absolutt ingenting om no SD models som det står nevnt over her. Navnet Benjamin Hefner er KUN kjent fordi han er en ussel kriminell med veldig lave moraler, IKKE fordi han er en kjendis!!

 Jeg blir også kvalm av snakket hans om ytringsfrihet. For folk får jo slettes ikke lov til å komme med sine meninger i det hele tatt. Denne karen er ikke helt ved sine fulle fem for å si det sånn. Virker i hvert fall som han lever i sin helt egen boble, og er du uenig eller setter spørsmål ved noe...så sier han byebye. At han har samvittighet til å dolke hundrevis, hvis ikke tusenvis i ryggen, uten en gang å få dårlig samvittighet, er for meg vanskelig å forstå.

 

Dette er det som kommer frem om du søker på navnet hans, meget profesjonelt ikke sant? Slike rykter er jo bra for imaget?

 Og slik fortsetter det.....jo mer du setter deg inn i alt bedraget, jo mer kommer du til å forstå at denne karen absolutt ikke er en man burde stole på!

 


Ja Benjamin Looser Wannabe Asshole Thomassen. HERREGUD. Når er det du skal vokse opp å ta ansvar for handlingene dine?!

 

Så hvis jeg skal oppsummere alt veldig kort her nå.

1: Ikke fall for løgnene hans, han er flink til å tvinne folk rundt lillefingeren. Slike mennesker pleier å være det.

2: Gjør litt research og vær smart. Så kommer du til å finne ut sannheten.

3: Advar alle venninner og venner mot Modellbransjen Norge og Hefner. Del gjerne dette innlegget, eller enda bedre, lag et innlegg selv!

4: Virker ting for godt til å være sant, så er det som oftest det.

 

Jeg anbefaler igjen å lese innlegget til Inspirato da hun har mye mer fakta enn det jeg har her, hvis du vil lære mer om denne bedrageren. Men dette er min historie, og hvordan jeg opplevde min tid inne på denne....ehmm...fantastiske siden. Jeg lånte noen bilder fra Inspirato til å bruke som faktakilder til dette innlegget.

Les og DEL, få ut mest mulig informasjon om denne karen før flere uskyldige jenter blir lurt!! Dette kan være snakk om din søster, eller din bestevenninne. Skriv om egne opplevelser rundt Modellbransjen og Hefner, fortell din historie. For hvis denne mannen skal stoppes så er dette en av de eneste mulighetene å stoppe han på. Jo fler som går imot han med sannheten, jo vanskeligere blir det for han å benekte at ting har skjedd og fortsatt skjer. Han lurer jenter til å ta av seg klærne.

 

Som Hefner selv ville sagt: HERREGUD!

 

 

Trenger DU seriøs hjelp? Les videre..

Komplekser? - Dårlig liv? Les videre..

Hefner? - SORRY! Kan ikke hjelpe, sier bare: LYKKE TIL VIDERE.

  

Til minne om ofrene på utøya og i oslo.

 

Jeg ville lage noe til minne om de som mistet livet den 22 july. Mitt hjerte blør for de som sitter igjen etter den forferdelige tragedien, og spesielt i denne tiden er det viktig at vi bryr oss om hverandre.

La oss ta vare på hverandre, å elske hverandre, som om det ikke finnes noen morgendag.

Vi er alle like på innsiden. Uansett hudfarge, hårfarge eller øyenfarge.

Fargene på denne looken går i det norske flaggs farger, rødt, hvitt og blått.

Blomstene på øyelokket symboliserer de som mistet livet 22 july.

 
Måtte dere alle hvile i fred. Vi skal for alltid huske samholdet og kjærligheten oppi alt dette.. <3

Makeup look - Baby blues.

 

Sugarpill swatches. LOViNG it! :D

 

Nå har jeg fått Sugarpill varene jeg bestilte for litt siden.

Det er ikke annet å si enn at jeg elsker alt! Fargene er utrolige pigmenterte, selv uten en primer under.

 

Dette var det jeg bestilte:

Burning Heart palette.

Sweet Heart palette

Loose eyeshadow - Royal sugar.

 

 

I tillegg til det jeg bestilte fikk jeg også et Sugarpill klistremerke, og en sample av loose eyeshadow - Birthday girl.

 


 

Men nå over til noen swatches av palettene. =) Ingen av øyenskyggene har primer under, de er utrolig godt pigmenterte!

 

Burning heart palette:

I denne paletten finner du fargene Love +, Flamepoint, Buttercupcake og Poison Plum.

 Love + : Dette er den råeste rødfargen jeg har vært borti av øyenskygger.For de som har vært på leting etter en god rød øyenskygge, så vet dere godt hvor vanskelig det er å finne! Denne øyenskyggen er faktisk RØD! Anbefales på det sterkeste!

Flamepoint : En av de sterkeste orange fargene ever. Love it!

Buttercupcake : Her har du en god, gul øyenskygge som virkelig vekker oppsikt!

Poison Plum : Dette er en av de beste lillafargene noensinne! Har vært på leting etter en varm lillafarge lenge, denne er perfekt!

 


 

Sweet heart palette:

I dette palettet finner du Dollipop, Afterparty, Midori og Tako.

 
Dollipop : En svært pigmentert rosa farge. Denne har jeg faktisk litt vanskeligheter med å få av øyet etter jeg har brukt den. Noe som kan være litt irriterende. :P

Afterparty : Denne blåfargen ble jeg positivt overrasket over. I forhold til de andre øyenskyggene, så har denne et veldig fint shimmer, som jeg elsker.

Midori : Dette er kanskje den øyenskyggen jeg ble minst imponert over, men fortsatt imponert. Har kanskje noe å gjøre med at jeg ikke er så veldig glad i akkurat denne grønntonen.

Tako : Holy macarony, hvis du er på utkikk etter en knall hvit øyenskygge, så er dette det perfekte valget for deg! Ikke noe mer å si om den saken. Love it!

 

Loose eyeshadow - Royal Sugar.

 

Omg... har ikke ord for å forklare hvor mye jeg elsker denne øyenskyggen. Bilder klarer ikke å få frem hvor vakker denne er.

 

Som dere ser så er undertonen er vakker intens blåfarge, med lyseblått glitter i. Vanskelig å forklare. Det er bare vakkert!

 


 

No, thank you Sugarpill!

 
Alt i alt, så er alle produktene utrolig gode, og jeg har aldri vært mer fornøyd med produkter jeg har kjøpt. Vel investerte penger.

Det er god service, og ikke tok det lang tid før jeg fikk produktene heller. Dessuten så er efforten i alt så utrolig bra. Du får alt i søte, og veldig godt designa esker.

Man ser at de har jobbet mye med det, og de produktene jeg har kjøpt har levd opp til ryktet sitt!

 


<3 STAY SMASHING <3
 

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits