mars 2012

Tutorial - Forførende øyne.

 

Hei hei folkenz! I dag kommer en liten tutorial i bilder av denne looken:

 

Perfekt for en tur ut på byen eller en hot date. Noen av dere synes vel sikkert denne looken blir for kraftig. Men det synes ikke jeg. Jeg drar alltid ting litt ekstra ut. Hehe.. =)

For denne looken har jeg brukt 88 paletten min fra Coastel Scents, så hvis du har den kan du dra den frem. Under kommer et bilde hvor jeg viser hvilke farger som er brukt, alle er nummerert.

PS: Du kan såklart bytte ut fargen på øyelokket med hvilken som helst farge, jeg brukte en orange aktig tone for å få frem blåfargen i øynene mine. Lek å ha det gøy! =)

 Allrighty roo, da setter vi i gang.

VIKTIG!!! Før du begynner å legge øyenskyggen:

Bruk en primer for å unngå creasing, jeg har brukt Mac paint pot i soft ochre. Etter dette la jeg en base for å få øyenfargen til å sitte bedre. Til dette brukte jeg en Jumbo eye pencil fra L.A Colors i fargen Sunkissed.Steg 1: Legg farge nummer 4 i globalen, pass på så du får en ren linje.

Steg 2: Blend ut den rene linjen med farge nummer 1.

 Steg 3: Legg farge nummer 2 over hele øyelokket.

Steg 4: Bruk en gel liner til å streke opp rundt øyet, dette trenger ikke å være så ekstremt nøye.

 Steg 5: Nå tar du farge nummer 4 og legger over gel lineren du nettopp har lagt, både oppe og nede. Dus den ut mest mulig slik at lineren får et mykere utseende.

Steg 6: Når du kommer til dette punktet kan du bruke enten en hvit eller svart eyeliner å legge den på våtlinjen. Hvis du vil at øyet ditt skal se større ut bruker du en hvit eyeliner. Hvis du vil at øyet skal bli mer intenst, bruk en svart

Steg 7: Ta på favoritt mascaraen din, og hvis det ønskes, noen løsvipper. Så er du ferdig. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Hvordan sminke hooded eyes: 

Jeg fikk en forespørsel av en leser, om jeg kunne lage et innlegg om hvordan man best kan sminke hooded eyes.

Og det kan jeg da selvfølgelig gjøre. Hehe.. Love to please my readers. :P

Anywaaaaay.. haha..

 

For de som ikke vet hva "hooded eyes" er, så er det øyne med tunge øyelokk. Man kan vel si at man opplever at huden henger over øyet. Er såklart forskjellige levels av hvor "ille" det er. Men selve "problemet" blir jo at det er vanskelig å legge skygger som synes og kler øyet best.

 

Kjendis med hooded eyes:

 

Blake Lively:

Blake er et godt eksempel på hvordan det skal gjøres. Om det er hun eller en makeupartist som har gjort dette er jo mer usikkert, haha..but still. Hvis du skal bruke øyenskygger når du har hooded eyes, bruk gjerne 2 øyenskygger. En mørk og en lys. Farger kan du velge ut ifra øyenfarge og hudtone.

Legg den lyse øyenskyggen over hele øyelokket, og den mørke i globalen. Pga den store kontrasten mellom lys og mørk skaper du dybde for øyet ditt. Bruk gjerne også lyse shimmerskygger på øyelokket, og mørke matte skygger i globalen. Shimmerskygger kan brukes for å belyse punkter i ansiktet ditt. Bruk den for å belyse øyelokket ditt, slik blir det mest mulig synlig med den mørke matte fargen i globalen.

 Vanligvis ser du ikke Blake med mye øyenskygge. Istedenfor å konsentrere seg om øyelokkene sine, velger hun heller å fremheve øyevippene. Igjen... bruk en lys shimmerøyenskygge og legg den over hele øyelokket, du kan også legge litt av samme øyenskyggen i øyekroken. Bruk falske vipper for og virkelig få frem øynene dine. Istedenfor å bruke strip lashes, bruk vippe punkter og fest dem ytterst ved øyet for å få litt katteøyne effekt. For å gjøre øynene større kan du også legge en hvit kajal på våtlinja, dette åpner øynene dine og gjør dem mer synlige.

 

Så da håper jeg at dere ble litt klokere. Hehe.. dette er i hvert fall de lookene jeg ville satset på. Men det viktigste av alt er jo at du skal trives med sminken du går med.

 

Good luck hoodies! <3 Hehe.. la meg vite om dette funket for dere eller ikke da. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Ukens must have - Maybelline gel liner.

 

Yep, you heard me. Hehe..

 

Denne gel lineren er en av de beste jeg noen gang har testet ut! Jeg kjøpte den hos Kicks mens jeg var i Sverige for ikke så lenge siden. Den kostet rundt 140 kroner, hvis jeg ikke husker helt feil. Vet ikke om det er store prisforskjeller i Norge og Sverige. Men den er uansett verdt pengene. Den holder absolutt det den lover. =)

I esken følger det også med en liten pensel til å påføre lineren med, den er veldig god å bruke! Jeg ble faktisk litt overrasket, hehe! Og ikke bare det, men fargen er intens, og den detter ikke lett av da, for å si det sånn. Jeg har alltid vært plaget av at øynene mine renner inni mellom, og med det blir jo all sminken ødelagt.

Men det slipper jeg nå. Jippi! Hehe...denne kan du bruke på våtkanten, og i under og overkant av øyet.

Samples:

.Denne kan du ikke bare bruke som eyeliner, men også som en base for andre øyenskygger, hvis man legger en shimmerøyenskygge over får man en metallisk effekt, wich I love! Her la jeg blå shimmerøyenskygge over eyelineren. Den er også genial til å bruke som en base for smokey eyes, siden den holder seg så utrolig godt, og er lett å smugde ut.

Noen eksempler på hvordan du kan bruke lineren:

 

1: Her har jeg lagt lineren som en base for øyenskyggen,

altså streker jeg opp det mønsteret jeg vil ha først, så legger jeg en farge eller flere, over senere.

 

2: Til denne looken har jeg lagt eyelineren rundt hele øyet,

og smugdet den ut med en svart

øyenskygge over for å få en nøyaktig overgang fra det sorte til det lilla. Jeg har også laget det lille søte mønsteret på høyre side av øyet med denne lineren.


 

3: En annen måte å legge den på er å smudge den de stedene du vil ha øyelokket mørkere,

for å skape dimensjon og skygger. Etter du har fått det slik du vil, legger du ønsket farge over.

 

 

4: Og såklart den mest vanlige versjonen. Å legge tykke eller tynne nøyaktige linjer for å få

øyet mer åpent, mindre, cateye effect osv.

 

Alt i alt så er denne dingsen et MUST HAVE i sminkepungen! Jeg har hatt den i 3 uker nå, og den har ikke tørket ut, eller blitt noe dårligere. Jeg er veldig fornøyd med den, og det var derfor jeg ville dele den med dere. Hehe.. =)

Have fun with your makeup!

 

Q- Skal du noe morsomt i helgen?

 


 

<3 STAY MASHING <3

 


 

Øyenskygge for grønne øyne.

 

 En liten liste over øyenskygger jeg mener passer godt til grønne øyne. Selv om øynene dine er grønne, så betyr ikke det at du skal styre unna grønne øyenskygger, men det som er viktig er å finne en grønnfarge som fremhever øyenfargen din, og som ikke gjør den nøytral. Har man veldig lysegrønne øyne kan man f. eks bruke en mørkegrønn øyenskygge.

 


Bortsett fra grønntoner, synes jeg også at lilla, rosa og orange toner får grønne øyne til å poppe som bare det! Så hvis du vil vekke skikkelig oppsyn med øynene dine burde du kjøre på med noen av disse fargene. Alle disse nyansene finner du på HER, merket er NYX. Trenger såklart ikke å shoppe derfra, men du kan jo huske på dette til neste gang du skal ut å shoppe øyenskygger. Hehe.. =)

 


 

Øyenskygge for blå øyne, klikk HER.

Øyenskygge for brune øyne, klikk HER

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Øyenskygge for brune øyne.

 

Siden jeg først er i gang med anbefalninger av øyenskygge til ulike øyenfarger, så kjører jeg på med neste allerede nå jeg. Hehe..gøy! :P

Her er noen øyenskyggetips til de som har brune øyne. Dere er faktisk veldig heldige, fordi dere kan bruke så og si alle farger. Nedenfor finner dere noen forslag til hva slags øyenskygger jeg syns passer best til brune øyne. Disse nyansene kan dere få kjøpt HER og er fra NYX.

 

Noen av disse fargene er sikkert i meste laget for noen av dere, men jeg elsker spesielt lilla og blåtoner på de som har brune øyne. Igjen da, så er dere veldig heldige, for brunt går til det meste! =) Man må vel rett og slett bare prøve seg fram, men se etter noen av disse nyansene neste gang dere er ute og shopper! Prøv dere frem, og ha det gøy med sminken folkens. Ikke vær redd for å bruke farger.

 


 Øyenskygge for blå øyne? Klikk HER:


 

Nå har jeg forresten 131 likes på facebook, når jeg runder 200 tenkte jeg at jeg skulle kjøre igang med en konkurranse. Så husk å ta turen innom og klikk liker.

 Tuuuuuusen takk til alle som liker det jeg driver med, og støtter meg! MUAH! <3 Hihi..

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Øyenskygge for blå øyne.

 

Her kommer noen tips av fargebruk til de med blå øyne. Under har jeg valgt ut noen skygger fra NYX som jeg synes passer utrolig godt til blå øyne.

 

 

Du kan finne alle øyenskyggene HER.

 

Såklart trenger du ikke å kjøpe akkurat disse øyenskyggene, men nå har du i hvert fall en pekepinn å gå ut ifra neste gang du er i butikken. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at alle øyenskyggene er slik som de ser ut på bilde. Det som er mest viktig er at du finner en øyenskygge som du trives med.

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Dagens innkjøp: Sugarpill.

 

I dag har endelig litt penger til overs, så jeg bestemte meg for å kjøpe noen produkter fra SUGARPILL. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve disse øyenskyggene, da jeg bare har hørt godt om de. De er utrolig pigmenterte og holder seg visst kjempebra. Men jeg får jo ikke gjort en review på de før jeg får de i posten. Hehe..

 

 Dette er det jeg bestilte:

 

 

4 color palette - Burning heart:

 


4 color palette - Sweetheart:


 


Royal sugar loose eyeshadow:
Jeg gleder meg som en unge til å få testet disse!!

 

Bruker du Sugarpill?

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits