januar 2012

Makeup look - Sexy smokey eye.


 

En look som passer til parties! Hehe... den er sexy og forførende, and I love it. Hope you guys do 2! =)

Til denne looken brukte jeg som vanlig 120 paletten min og Ben Nye`s Peacock. Jeg elsker den fargen!

 Også noen bilder av selve looken:

  


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Løsvipper til daglig bruk.


 

Noen liker å pynte seg litt ekstra i hverdagen, nå er det ikke så ofte jeg gjør akkurat det. Men når jeg først gjør det, så er det viktig at resultatet ser naturlig ut.

 Det finnes mange forskjellige vipper man kan velge, men disse er mine favoritter:

 

Gypsy lashes, 96 black.

Disse vippene er utrolig fine, du får lange, litt bustete øyevipper som ser naturlig ut pga vippepunktene

 

Gypsy lashes, 90 black.

Litt kraftigere øyevipper, for de som ønsker at øyet skal se mer intenst ut, men fortsatt naturlig.

 

Ardell Fashion Lashes, 120 Demi black.

Lange, naturlige, fine øyevipper. Resultatet blir som avbildet på logoen. Ardell merket blir sett på som et av de beste.

 

Ardell Accents Lashes, 305 black.

Disse vippene gjør det lille ekstra for øynene dine uansett om du bruker de på dagtid, eller kveldstid. For nybegynnere er dette kanskje det beste valget, fordi vipper som dette er mye lettere å sette på. Man får cateye effekt av disse vippene, og de ser naturlig ut. Resultatet blir igjen som avbildet på logoen.Så da håper jeg dere ble litt klokere av dette innlegget. Hvis dere lurer på om nettbutikken er til å stole på, så kan jeg med hånda på hjertet si at jeg har fått ny yndlingsbutikk. Jeg handler alle mine vipper derfra, og er svært fornøyd med servicen fra dems side.

De selger også DUO lim på denne siden, så hvis du først handler løsvipper, så burde du få med deg det også. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Derfor trenger du en øyenskyggeprimer.


 

Mange spørr meg hele tiden; - Hvordan får du øyenskyggene så kraftige? For deretter å spørre hva slags øyenskygger jeg bruker. For å være helt 100 prosent ærlig så har jeg ikke råd til dyre merker som MAC hele tiden.

Jeg er fast bruker av 120 paletten, noe som ikke har særlig godt rykte på kvaliteten på øyenskyggene. Men jeg har funnet ut det, at en god primer kan få de mest umulige øyenskygger til å sitte bra og fremstå enda bedre. =)

 

Denne godbiten fra MUS er en av primerene jeg elsker:

 

 

Noen swatches av primeren:

 

 

På bilde under har jeg smørt den utover.Men nå kommer den interessante biten, se så stor forskjell det er på fargekvaliteten av denne grønne øyenskyggen fra 120 paletten min. Den sterkeste fargen har primeren under, og den over har ikke no grunnlag:

 Vannvittig stor forskjell eller hva??

 

Så..nå vet dere hvorfor øyenskyggene mine blir som de blir. En god primer gjør underverker, og jeg anbefaler ALLE som bruker øyenskygger aktivt å kjøpe seg en!

 

Dette produktet er ikke sponset!

 

Q - Hvilken primer bruker du? =)
 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Me so happy! NYX glitter swatches.


 

Jadaaaa! Har endelig fått litt stas i postkassa mi, nemmelig glitter fra Nyx. Og la meg bare si en ting....

 I LOVE THIS GLITTER!

 Ikke bare er det billig, men det er fantastiske farger.

 Her er noen swatches av glitteret:

 

 

You see? Gotta love it. Jeg falt mest for gull og sølvtonene da. =) Prisen for en krukke med glitter er 2,50 US dollars, noe som er SVÆRT rimelig!

OBS: Hvis du skal kjøpe fra cherryculture, pass på fraktmetoden. Ikke bestill den billigste frakten, for da får du ikke vite hvor pakken er underveis, og det kan ta opptil 1 måned å få pakken. Bare et lite tips. Hehe..

Disse produktene er ikke sponset.

 

Hva syns du? Har du testet disse enda?

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Hvilket vippelim er det beste?


 

Dette er et spørsmål jeg får veldig ofte, og selv om jeg har gjentatt meg uendelige ganger om akkurat dette, så har jeg bestemt meg for å lage et helt innlegg om det.

 

Det å sette på løsvipper er en øvesak, du må prøve, og prøve, helt til du får det til. MEN... uten et bra vippelim, så kan du bare glemme at vippene sitter. Jeg slet veldig da jeg først skulle begynne å teste løsvipper, for når jeg først fikk dem på, så datt de av allerede da jeg skulle påføre mascaraen. Skikkelig irriterende! Man får jo lyst til å gi opp...

 

Men så kom løsningen og redningen på mitt problem:

 

 
DUO EYELASH ADHESIVE.

 

Det beste limet som finnes der ute, dette er selvfølgelig min mening om saken, men jeg vet at opptil flere sminke-entusiaster er enige med meg!

 

Limet kommer i 2 forskjellige varianter. Clear og Dark.

 

Hvis du er nybegynner, så anbefaler jeg sterkt å kjøpe clear. Dette er fordi man gjerne kløner litt ved de første forsøkene. Når du presser litt lim ut på hånden, så kommer den ut hvit, men den blir gjennomsiktig etterhvert. Så at du da har styra litt med å få satt vippene ordentlig på plass, ødelegger ikke sminken din.

Men med dark så kommer den ut grå, og blir svart. De som har en stødig hånd, og greier å legge på vipper ordentlig burde ikke ha noen problemer med å bruke sistnevnte. Selv så liker jeg best å bruke clear i tilfelle noe skulle gå galt. =) Hehe...er alltid greit å være sikker!

  

Noe som også er veldig viktig å vite om dette limet, er at det trenger en tørketid på 30 sekunder FØR man tar de på. Altså skal man IKKE legge limet på løsvippene og påføre dem direkte på øynene, da blir det bare søl og stygt.

 


 

Pris: 70 kr hos Lookfantastic, du finner direkte linker til de forskjellige limene lenger opp. =)

Karakter: Av alle lim jeg har prøvd (og tro meg, jeg har prøvd en del), så er dette limet absolutt best. Det er vannfast og vippene forblir på øynene til du bestemmer deg for å fjerne dem, noe som er helt smertefritt i tillegg. Et supert lim, til en fornuftig pris. Du får det du betaler for, og limet holder lenge.

 

Alt i alt en klar 6`r på terningen!

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeup look - Messy streaks.


 

Denne looken er inspirert av personligheten og yndlingsfargen min. =)

 Jeg bruker ikke linser, øyenfargen er redigert i paint.net.

 

- Kan du tolke hvordan min personlighet er ut ifra disse bildene?? Take a good guess, og legg gjerne igjen en kommentar med stikkord. :P
 

<3 STAY SMASHING <3

 


Makeuplook - Petrilude`s Lillies.


 

Hvis dere vet hvem Petrilude er, så kjenner dere vel sikkert igjen denne looken også! Men til de som ikke vet hvem er. Klikk HER, så kommer dere til youtuben hans. Han er et supertalent innen sminke!!

 

Aaaaaanyway, slik ble resultatet:

 

Og nei..dette er ikke en hverdagslook, obviously! Haha... Den egner seg best til halloween, eller en spesiell photoshoot. =)

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

La Blokkhus være i fred.


 

Ok...så dette er igjen et innlegg som ikke handler om sminke. Men siden jeg faktisk har ganske sterke meninger om ting, så føler jeg bare at ting må ned på papiret nå.

Dette innlegget handler såklart om gårsdagens hendelser under spellemannsprisen, og jeg vil bare si noen få ting. 

 

La Blokkhus være i fred! Stakkars mannen kom med en veldig uheldig vits på veldig feil tidspunkt. Jeg sier ikke at det ikke var feil, for det var det. Men alle kan da gjøre feil? Og folk ser vel at Blokkhus er kjempelei seg for det han sa??!

Men jeg syns det er viktig å få med ALLE som dreit på leggen i går.

F. eks vår gode mann Tshawe, med en barnslig fittehøl kommentar ut av denne verden. Jeg mener hallo?! Grow up.... og hvor mange ganger har ikke du Tshawe, kommet med hviting vitser??? Hvis vi alikevel skal gå innpå rasisme. La oss gå innpå alle tingene du har sagt også?

Hva med kommentarer som: - Jeg blir blenda fordi det er så mange hvite folk her.

Eller: - Din gråbleike neger?

 

For mange går rasisme utpå at man kritiserer hudfarge, og det er jo akkurat det han gjør også? Eller? Hva syns dere? Blir dette feil i deres øyne??? For det blir det i mine, og jeg føler også at Tshawe opptrer ganske hyklersk noen ganger!

 

En annen person som irriterer meg er Tone Damli Aaberge, som sa hun ble kvalm og at Blokkhus fortjente en fik i ansiktet. Men kjære Tone Damli Aaberge, hva med deg da?? Hva med den gangen du kalte din makker i skal vi danse for pakkis??? I mine øyne, så fortjener du en stor fik i trynet selv.

Hvis du vil lese om den saken jeg snakker om så finner du den HER:

 


 

Men den største av alle flauser i går, var vel når Terje på Kaizers fikk seg til å helle en øl i huet på Blokkhus under et intervju hvor han beklaget seg for det han hadde sagt. Terje har nå lagt ut unnskylding på Fb siden til Kaizers. Men hallo da...er det virkelig fansen du skal be om unnskylding til? Nei Terje. Det var som jeg skrev på siden dems HER, og jeg quoter meg selv:

 

"For min del hjelper det svært lite at Terje ber om unnskyldning til oss??? Ser ikke helt vitsen med det jeg. En offentlig unnskylding til Plumbo vokalisten hadde vært saker. DA hadde du vært en ordentlig mann Terje. Men er for all del ikke bare du som dreit deg ut i går. Fittehøl kommentaren til Tshawe er vel årets barnsligste kommentar, og naive lille Tone Damli Aaberge som sa hun ble kvalm og at noen burde få seg en fik. Hun burde få seg en fik selv for pakkis kommentaren hun greide å komme med til partneren sin under skal vi danse. Aksel Hennie og Onkel P var ikke no bedre og oppfordret til vold. Jeg syns synd på Blokkhus, han kom med en veldig uheldig vits som alle kunne vært foruten. Men måten folk reagerte på var bare helt sinnsykt WRONG. Alle kan gjøre feil. Be Blokkhus om unnskyldning du, tror nok det er det beste."

 

Og dette står jeg 100 prosent for. Gi Blokkhus en unnskyldning, for det fortjener han etter all dritten i går! Hele kjendis-Norge har snudd ryggen til han. Men heldigvis så har Blokkhus mesteparten av Norge i ryggen når det gjelder denne saken.

 

Jeg står bak deg Blokkhus, jeg syns det du sa var FAIL, ikke missforstå. Men du fortjener IKKE all dritten som har kommet i ettertid.

Man skulle i det minste tro at kjendiser hadde litt mer vett oppi knotten, men dette beviser bare at kjendiser er mennesker som oss andre. Han mente helt klart ikke å være rasistisk, og man ser på stakkars karen at han er knust.

Nei gitt...forgive and forget.

Så får vi bare håpe på at dette ikke resulterer i at ordet mocca blir forbudt å bruke, og at vi fortsatt kan stikke å kjøpe en kaffe mocca uten å bli kalt rasister.

 

THE END!

 

Lumene - Crystal Radiance Primer.


 

Ville bare dele enda en av godsakene mine med dere. Nemmelig denne:

 LUMENE - Beauty base Crystal Radiance Primer.

Dette er en ansiktsprimer, som du bruker før du tar på foundation. Jeg elsker denne primeren fordi den har et rosa perlemor shimmer som gjør at huden skinner. Huden min blir fantastisk av den!

Denne primeren skal passe for alle hudtyper og farger, og gir en oppfriskende glød i ansiktet.

 

Georguess? Yes indeed. Hehe... jeg kjøpte denne på Kicks for 1 år siden, og jeg har fortsatt produkt igjen. Jeg husker ikke helt prisen på den, men en 100 lapp må man regne med å investere i den.

 


 

Under følger et bilde hvor jeg har brukt produktet.

 Jeg orket ikke å fikse øyenbrynene mine da jeg tok dette bilde, så det må dere ha meg unnskyldt for. Haha... men er gløden i ansiktet jeg skal vise frem. Som dere ser så skinner det ekstra på de høye punktene i ansiktet mitt, som nese, kinnbein og panne.

 


 

Påføring:

Du kan enten smøre inn ansiktet med primeren og legge foundation oppå, eller du kan blande den sammen med foundation og påføre de samtidig. Hvis du velger å gjøre det på den sistnevnte måten, så får du et tynnere og mer naturlig resultat slik som på bilde over.

 

Jeg finner ingen minus ved dette produktet. Den lukter veldig godt, den svir ikke i øynene, og resultatet blir fantastisk. Konsistensen på primeren er også veldig bra, og den er lett å påføre.

Alt i alt, en veldig god primer som jeg absolutt kan abefale på det sterkeste. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Makeup look - Love you like a lovesong.


 

 

Så alle har vel fått med seg denne låta:

 

 

Nå skal det sies at jeg ikke er blodfan av Selena Gomez, men jeg elsket sminken hennes i denne videoen.

Så denne looken er basert på den første sminken hun har på seg i karaokebaren. =)

 Hope you like it. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Breaking dawn - Bella Cullen.


 

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsket den siste twilight filmen!!! Så denne looken er inspirert fra siste scenen i filmen hvor Bella våkner opp som vampyr. =)

 

Blek hud, gullfarger på øyelokket, litt svart eyeliner og mascara er alt som skal til. Hehe..

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Makeup look - The Aquarius


 

Så i dag kommer det en look basert på stjernetegnet mitt, vannmannen.

 Henta inspirasjon fra dette bilde:

  

Og slik ble resultatet:

  

- Hva slags stjernetegn er du?

Vil du jeg skal lage en look basert på ditt stjernetegn?

Legg igjen en kommentar under, så skal jeg se hva jeg får til.

 Det stjernetegnet som blir etterspurt mest kommer i første rekke, osv. =)

 


 

<3 STAY SMASING <3

 


 

Makeup look - Pink joy.


 

Måtte bare sette sammen en søt rosa look til dere. Til denne looken har jeg brukt rosa, orange og lilla.

 

Hope you like it. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Ukens anbefalning - Makeup store glitterliner.


 

Hey folkenz!

Elsker du glitter like mye som jeg??? Da er denne lille godsaken perfekt for deg!

 Smashing right?? =)Dette glitteret heter Gold digger, og er ikke som vanlig gullglitter. Det glitrer i farger som rød/grønn/lilla/blå, det er bare helt nydelig! Finnes mange andre farger også, men dette er favoritten min!

 

Det er utrolig hvor mye forskjell litt glitter kan gi øynene dine. Jeg syns det er veldig kjedelig og kun bruke mascara, jeg liker å skille meg litt ut. Jeg pleier å legge litt glitter over eyelineren, slik som dette:

 Den er veldig lett å påføre, og holder seg veldig bra! Det er to minus ved den da:

*Den kan svi litt hvis den kommer for nærme øyet, men dette er vel sikkert veldig individuelt. Svien gir seg dessuten etterhvert når den har fått tørke ordentlig.

*Prisen er ganske høy. Tror jeg ga 135 kr. for denne lille dingsen, noe som er litt drøyt syns jeg.

 

Jeg gir uansett denne glitterlineren terningkast 5, det som trekker ned er den lille svien og prisen.

 


 

<3 STAY SMASHING <3
 

Makeup look - The dory. Just keep swimming.


 

Her er en annen look inspirert av en figur fra Nemo, nemmelig Dory.

 Hun er vel den kuleste figuren i hele filmen! Hehe...

 

 

Jeg bare elsker å få inspirasjon fra tegnefilmer!! =D

 

- Hva er din yndlings tegnefilm??

 


 

<3 STAY SMASHING <3
 Makeup look - I think I found Nemo..


 

I dag ble jeg inspirert av denne søte karen:

 Og slik ble resultatet:

 Det var SÅ moro å lage denne looken, håper dere liker den! =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeup look - Flower mania.


 

Var hjemme hos mor og far en tur, og da oppdaget jeg disse nydelige blomstene som mamma hadde kjøpt:

  

Er de ikke nydelige??

Jeg bare elsker fargekombinasjonen på disse blomstene, så jeg lot meg inspirere. =)

 

 

Håper dere liker det folkenz! =D Merker jeg gleder meg til våren når jeg bruker disse fargene. Hehe..

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Makeup look - Gold glitter brows.


 

 

Etter at jeg begynte å "vanke" på makeupbee, så har jeg fått så utrolig mye inspirasjon. Denne looken er basert på opptil flere looker jeg har funnet der inne, med min egen lille vrid på det selvsagt.

  

 

 Håper dere liker det folkenz!

 

-Hva syns dere om glitter øyenbryn? HOT or NOT?

 


<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits