Litt forskjellig

Modellbransjen Norge og bedrageren Hefner.

 

Igjen så følte jeg for å sette meg å skrive et innlegg om noe som engasjerer meg. Jeg ble inspirert av Inspirato til å skrive dette innlegget. Hvis dere vil lese hennes innlegg om dette temaet, så finner dere det HER. Hun er en utrolig talentfull skribent, innleggene hennes har morsomme momenter, samtidig som hun holder seg til saken, og går rett på. Sånt digger jeg! =) Hun er ikke redd for å dra ting litt langt. Balls of steel. Haha...

 Jeg fikk lyst til å skrive dette blogginnlegget for å få frem min egen mening om denne selvutnevnte "konge og playboy Hefner", men også for å spre mitt budskap videre.

 

Hefner, eller Benjamin Løgner Thomassen er karen bak Modellbransjen Norge, ei side for fotografer, modeller og mua`r. Gruppen har slik jeg har skjønt det 15 000 medlemmer nå, og hver eneste dag er det ei jente som blir lurt, eller en seriøs fotografs rykte som blir satt på spill. Jeg hadde faktisk tenkt til å legge ut bilde av denne karen også, slik at man er advart, men så bestemte jeg meg for at jeg ikke ville gi trynet hans no publisitet siden han mener han er Guds gave til kvinnene, bare se på det her:

 

 

Har du sett noe så kvalmt? Jeg skal vedde bort tommelen min på at mesteparten av disse såkalte vennene hans er korttenkte jenter og sleske gamle griser som koser seg til bilder inne på modellbransjen Norge. Mr. popular? Æsj......please! Det var ikke du som fant opp kruttet Hefner, men jeg tror faen ikke du stod langt unna. 

Jeg er garantert ikke den eneste som har vært innom "Modellbransjen Norge" på facebook. Gud og hvermann blir jo invitert til denne gruppa, hjelper såklart om du har store brød, lite klær, og minst mulig hjernekapasitet. Sorry for at jeg er brutal, men det er da like sant for det! Uheldigvis...correct me if u think I`m wrong.

 

Anyway.......

 Jeg ble invitert til gruppa for en god stund siden, og først så jeg ikke noe vits i å være medlem. Men siden jeg driver med sminke som hobby så tenkte jeg at dette kunne være en fin plass å skaffe meg noen morsomme jobber/photoshoots. Så jeg bestemte meg for å bli. Etter en 2-3 ukers tid fikk jeg rett og slett NOK av å se halvnakne silikonvalley girls som utfolda seg på siden. Det var KUN pupp og rompe, så langt øyet kunne se. Hvis jeg hadde vært en gammel gris med sans for unge piker hadde jeg nok ikke reagert, men slik er det jo ikke. Så jeg bestemte meg for å skrive en melding på veggen inne på Modellbransjen Norge. Da hadde jeg allerede fått høre at mange folk var skeptiske til hele opplegget. Kommentaren jeg la ut lød nogenlund slik:

 

"Er dette en pornoside eller? Hvis jeg ville se en haug med lettkledde jenter, kunne jeg heller stikki på youporn!!! Trodde denne siden skulle være profesjonell jeg?"

 

Denne beskjeden fikk stå på veggen i ca 15 minutter før den ble fjernet, og flertallet av mennesker som kommenterte var enig med meg. Men jeg var faktisk heldig da...for de fleste andre jeg har snakket med fikk sin fjernet etter 2 minutter. Og ikke bare ble den fjernet, men jeg ble også kastet ut av gruppen, OG blokkert. Haha... Jeg fikk hverken noe fornuftig svar på hvorfor siden var som den var, eller hvorfor Hefner kasta meg ut derfra. Han er en feig mann, for å si det sånn. Hvis man i det hele tatt kan kalle han en mann?

 

Dessuten så finner du lett ut at karen KUN snakker piss, selv om han refererer til både det ene og det andre. Dette er informasjonen som ligger ute på siden hans:

 Har bare en ting å si jeg! Forhåndsjekk denne karen før du blander deg inn i gruppa. For hvis du googler han her, så kommer det en hel HAUG med klageinnlegg. Denne karen er IKKE til å stole på, og det står absolutt ingenting om no SD models som det står nevnt over her. Navnet Benjamin Hefner er KUN kjent fordi han er en ussel kriminell med veldig lave moraler, IKKE fordi han er en kjendis!!

 Jeg blir også kvalm av snakket hans om ytringsfrihet. For folk får jo slettes ikke lov til å komme med sine meninger i det hele tatt. Denne karen er ikke helt ved sine fulle fem for å si det sånn. Virker i hvert fall som han lever i sin helt egen boble, og er du uenig eller setter spørsmål ved noe...så sier han byebye. At han har samvittighet til å dolke hundrevis, hvis ikke tusenvis i ryggen, uten en gang å få dårlig samvittighet, er for meg vanskelig å forstå.

 

Dette er det som kommer frem om du søker på navnet hans, meget profesjonelt ikke sant? Slike rykter er jo bra for imaget?

 Og slik fortsetter det.....jo mer du setter deg inn i alt bedraget, jo mer kommer du til å forstå at denne karen absolutt ikke er en man burde stole på!

 


Ja Benjamin Looser Wannabe Asshole Thomassen. HERREGUD. Når er det du skal vokse opp å ta ansvar for handlingene dine?!

 

Så hvis jeg skal oppsummere alt veldig kort her nå.

1: Ikke fall for løgnene hans, han er flink til å tvinne folk rundt lillefingeren. Slike mennesker pleier å være det.

2: Gjør litt research og vær smart. Så kommer du til å finne ut sannheten.

3: Advar alle venninner og venner mot Modellbransjen Norge og Hefner. Del gjerne dette innlegget, eller enda bedre, lag et innlegg selv!

4: Virker ting for godt til å være sant, så er det som oftest det.

 

Jeg anbefaler igjen å lese innlegget til Inspirato da hun har mye mer fakta enn det jeg har her, hvis du vil lære mer om denne bedrageren. Men dette er min historie, og hvordan jeg opplevde min tid inne på denne....ehmm...fantastiske siden. Jeg lånte noen bilder fra Inspirato til å bruke som faktakilder til dette innlegget.

Les og DEL, få ut mest mulig informasjon om denne karen før flere uskyldige jenter blir lurt!! Dette kan være snakk om din søster, eller din bestevenninne. Skriv om egne opplevelser rundt Modellbransjen og Hefner, fortell din historie. For hvis denne mannen skal stoppes så er dette en av de eneste mulighetene å stoppe han på. Jo fler som går imot han med sannheten, jo vanskeligere blir det for han å benekte at ting har skjedd og fortsatt skjer. Han lurer jenter til å ta av seg klærne.

 

Som Hefner selv ville sagt: HERREGUD!

 

 

Trenger DU seriøs hjelp? Les videre..

Komplekser? - Dårlig liv? Les videre..

Hefner? - SORRY! Kan ikke hjelpe, sier bare: LYKKE TIL VIDERE.

  

Hvordan sminke hooded eyes: 

Jeg fikk en forespørsel av en leser, om jeg kunne lage et innlegg om hvordan man best kan sminke hooded eyes.

Og det kan jeg da selvfølgelig gjøre. Hehe.. Love to please my readers. :P

Anywaaaaay.. haha..

 

For de som ikke vet hva "hooded eyes" er, så er det øyne med tunge øyelokk. Man kan vel si at man opplever at huden henger over øyet. Er såklart forskjellige levels av hvor "ille" det er. Men selve "problemet" blir jo at det er vanskelig å legge skygger som synes og kler øyet best.

 

Kjendis med hooded eyes:

 

Blake Lively:

Blake er et godt eksempel på hvordan det skal gjøres. Om det er hun eller en makeupartist som har gjort dette er jo mer usikkert, haha..but still. Hvis du skal bruke øyenskygger når du har hooded eyes, bruk gjerne 2 øyenskygger. En mørk og en lys. Farger kan du velge ut ifra øyenfarge og hudtone.

Legg den lyse øyenskyggen over hele øyelokket, og den mørke i globalen. Pga den store kontrasten mellom lys og mørk skaper du dybde for øyet ditt. Bruk gjerne også lyse shimmerskygger på øyelokket, og mørke matte skygger i globalen. Shimmerskygger kan brukes for å belyse punkter i ansiktet ditt. Bruk den for å belyse øyelokket ditt, slik blir det mest mulig synlig med den mørke matte fargen i globalen.

 Vanligvis ser du ikke Blake med mye øyenskygge. Istedenfor å konsentrere seg om øyelokkene sine, velger hun heller å fremheve øyevippene. Igjen... bruk en lys shimmerøyenskygge og legg den over hele øyelokket, du kan også legge litt av samme øyenskyggen i øyekroken. Bruk falske vipper for og virkelig få frem øynene dine. Istedenfor å bruke strip lashes, bruk vippe punkter og fest dem ytterst ved øyet for å få litt katteøyne effekt. For å gjøre øynene større kan du også legge en hvit kajal på våtlinja, dette åpner øynene dine og gjør dem mer synlige.

 

Så da håper jeg at dere ble litt klokere. Hehe.. dette er i hvert fall de lookene jeg ville satset på. Men det viktigste av alt er jo at du skal trives med sminken du går med.

 

Good luck hoodies! <3 Hehe.. la meg vite om dette funket for dere eller ikke da. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Dagens innkjøp: Sugarpill.

 

I dag har endelig litt penger til overs, så jeg bestemte meg for å kjøpe noen produkter fra SUGARPILL. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve disse øyenskyggene, da jeg bare har hørt godt om de. De er utrolig pigmenterte og holder seg visst kjempebra. Men jeg får jo ikke gjort en review på de før jeg får de i posten. Hehe..

 

 Dette er det jeg bestilte:

 

 

4 color palette - Burning heart:

 


4 color palette - Sweetheart:


 


Royal sugar loose eyeshadow:
Jeg gleder meg som en unge til å få testet disse!!

 

Bruker du Sugarpill?

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

La Blokkhus være i fred.


 

Ok...så dette er igjen et innlegg som ikke handler om sminke. Men siden jeg faktisk har ganske sterke meninger om ting, så føler jeg bare at ting må ned på papiret nå.

Dette innlegget handler såklart om gårsdagens hendelser under spellemannsprisen, og jeg vil bare si noen få ting. 

 

La Blokkhus være i fred! Stakkars mannen kom med en veldig uheldig vits på veldig feil tidspunkt. Jeg sier ikke at det ikke var feil, for det var det. Men alle kan da gjøre feil? Og folk ser vel at Blokkhus er kjempelei seg for det han sa??!

Men jeg syns det er viktig å få med ALLE som dreit på leggen i går.

F. eks vår gode mann Tshawe, med en barnslig fittehøl kommentar ut av denne verden. Jeg mener hallo?! Grow up.... og hvor mange ganger har ikke du Tshawe, kommet med hviting vitser??? Hvis vi alikevel skal gå innpå rasisme. La oss gå innpå alle tingene du har sagt også?

Hva med kommentarer som: - Jeg blir blenda fordi det er så mange hvite folk her.

Eller: - Din gråbleike neger?

 

For mange går rasisme utpå at man kritiserer hudfarge, og det er jo akkurat det han gjør også? Eller? Hva syns dere? Blir dette feil i deres øyne??? For det blir det i mine, og jeg føler også at Tshawe opptrer ganske hyklersk noen ganger!

 

En annen person som irriterer meg er Tone Damli Aaberge, som sa hun ble kvalm og at Blokkhus fortjente en fik i ansiktet. Men kjære Tone Damli Aaberge, hva med deg da?? Hva med den gangen du kalte din makker i skal vi danse for pakkis??? I mine øyne, så fortjener du en stor fik i trynet selv.

Hvis du vil lese om den saken jeg snakker om så finner du den HER:

 


 

Men den største av alle flauser i går, var vel når Terje på Kaizers fikk seg til å helle en øl i huet på Blokkhus under et intervju hvor han beklaget seg for det han hadde sagt. Terje har nå lagt ut unnskylding på Fb siden til Kaizers. Men hallo da...er det virkelig fansen du skal be om unnskylding til? Nei Terje. Det var som jeg skrev på siden dems HER, og jeg quoter meg selv:

 

"For min del hjelper det svært lite at Terje ber om unnskyldning til oss??? Ser ikke helt vitsen med det jeg. En offentlig unnskylding til Plumbo vokalisten hadde vært saker. DA hadde du vært en ordentlig mann Terje. Men er for all del ikke bare du som dreit deg ut i går. Fittehøl kommentaren til Tshawe er vel årets barnsligste kommentar, og naive lille Tone Damli Aaberge som sa hun ble kvalm og at noen burde få seg en fik. Hun burde få seg en fik selv for pakkis kommentaren hun greide å komme med til partneren sin under skal vi danse. Aksel Hennie og Onkel P var ikke no bedre og oppfordret til vold. Jeg syns synd på Blokkhus, han kom med en veldig uheldig vits som alle kunne vært foruten. Men måten folk reagerte på var bare helt sinnsykt WRONG. Alle kan gjøre feil. Be Blokkhus om unnskyldning du, tror nok det er det beste."

 

Og dette står jeg 100 prosent for. Gi Blokkhus en unnskyldning, for det fortjener han etter all dritten i går! Hele kjendis-Norge har snudd ryggen til han. Men heldigvis så har Blokkhus mesteparten av Norge i ryggen når det gjelder denne saken.

 

Jeg står bak deg Blokkhus, jeg syns det du sa var FAIL, ikke missforstå. Men du fortjener IKKE all dritten som har kommet i ettertid.

Man skulle i det minste tro at kjendiser hadde litt mer vett oppi knotten, men dette beviser bare at kjendiser er mennesker som oss andre. Han mente helt klart ikke å være rasistisk, og man ser på stakkars karen at han er knust.

Nei gitt...forgive and forget.

Så får vi bare håpe på at dette ikke resulterer i at ordet mocca blir forbudt å bruke, og at vi fortsatt kan stikke å kjøpe en kaffe mocca uten å bli kalt rasister.

 

THE END!

 

Last night..I got bitten..


 

 

Hadde det litt moro med paint.net, og ville bare dele det med dere. =)

  


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Smink deg som kjendisene.


 

Da har jeg tenkt til å sette i gang med smink deg som kjendisene igjen. Du kan stemme så mye du vil på den looken du vil jeg skal vise på en makeup video til dere.

 

De 3 utvalgte denne gangen er:

 

Rihanna: 

Christina Aguilera: 

Og Katy Perry: 

Så da er det bare å legge igjen en kommentar med looken du vil ha.

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Glassmykker; En perfekt julegave?


 

Ville bare dele en liten ting med mine kjære lesere, og det er nemmelig disse nydelige glass smykkene som jeg har kommet over. Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg ELSKER sterke farger. Og her har de smykker i så og si alle former og farger. Gotta love it! :D Under følger noen bilder tatt fra facebooksiden til Glassmykker.

 

Er ikke disse lekre så veit ikke jeg. Disse er dessuten veldig rimelig i pris, og en perfekt julegave til en du er glad i! Hvis du vil inn på siden og titte litt så kan du klikke HER.

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Pink - I dont believe you, cover.


 

Som noen av mine faste lesere vet, så har jeg ikke kun sminke som hobby.

Jeg elsker å synge også, og det er min store lidenskap. Sang er som terapi for meg, hvor jeg får ut følelsene mine ordentlig. Uansett om jeg er sint, glad, eller lei meg. Så nå har jeg bestemt meg for å dele min lidenskap med dere.

Såklart trenger dere ikke å høre på, men jeg legger det nå ut alikevel. Hehe..

Denne sangen er så fantastisk fin, og jeg håper ikke jeg ødelegger den for noen. Hehehe... Pink er et av mine store idoler, hun er awesome! Så hvis dere vil høre, så er coverup`n min her.

 

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Vixen blog awards?


 

Hei alle sammen. Lurte bare på om dere hadde lyst til å nominere bloggen min til årets makeup blogg? Hadde satt utrolig stor pris på det altså! :D Vixen blog awards kårer de mest inspirerende og nyskapende bloggene innenfor flere kategorier. Dere MÅ ikke, men hvis dere kunne satt av litt tid, og føler jeg fortjener det. Så do it! :)

 

Klikk på bildet for å komme til nominasjonssiden.Akkurat nå jobber jeg på spreng med å få en tutorial ut på nett til dere. Hehe..alt for lenge siden sist nå!

 


 En liten titt på den ferdige looken:

  


 

<3 STAY SMASHING my makeupgeeks <3

 


 

 

Konkurranse hos fancymakeup.


 

Endelig en gøy konkurranse som falt meg i smak perfekt! Hehe... er ikke ofte jeg blir med i konkurranser.

Konkurransen foregår HER, og det du skal gjøre er å dra frem dine kreative sider ved å lage en sminkelook og sende inn bildene til henne på mail, og lage et innlegg om konkurransen.

 

 Enkelt og MORO! Join du også da vel?

Du kan vinne sminkeprodukter til en verdi av 870 kr.

 

FUN FUN FUN!

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Easymakeup på Twitter.


 

Da var man på Twitter også. Moro! Dette blir et veldig kort innlegg, men ville bare informere dere som følger meg om at jeg nå er tilgjengelig der også. Følg meg, så følger jeg deg?

  

Let`s get tweety with it! Hahaha... :D

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Allergiske reaksjoner, hva kan det komme av?


 

Det er en god del folk der ute som reagerer på mesteparten av sminken de prøver, uten å vite hvorfor.

Blir du rødflammet i ansiktet, eller er du plaget med kviser eller nupper?

 Her er noen tips mot hva det kan være som forårsaker dette.

 

Det er veldig mange som reagerer mot syntetiske ingredienser. Det kan være parfyme, konserveringsmidler eller emulgatorer som binder olje og vann. Dette brukes i så og si alt av kremer og makeup.

I øyensminke finnes det også nikkel, og det er det mange allergikere som ikke vet. Eyelinere, hårfarge, svarte og brune mascaraer og øyenskygge, inneholder nesten alltid nikkel.

 Hva burde du, som allergiker bruke?

Mineralsminke er absolutt mildest og best for de som er allergiske. Ja, du kan bruke mineralmakeup, men du er heller ikke da helt sikret å unngå syntetiske stoffer. Merkene varierer i renhetsgrad, så det er alltid lurt å sjekke ingredienslisten.

Ren mineral makeup skal være helt uten parfyme og andre tilsetningsstoffer. MEN, du må også huske det, at hvis du reagerer på hår, så kan det være kosten du bruker. De beste kostene sies jo å være de som blir laget av dyrehår, men de er også de dyreste. Poenget er, kjøp en syntestisk kost i steden for, hvis du er allergisk.

Så da håper jeg disse rådene kunne være til hjelp for de som trenger det. Men jeg anbefaler alle som er allergiske til å finne ut av hva de reagerer på hos en hudlege.

Bedre å være sikker enn...ja..usikker! Hehe..

 


 

<3 STAY SMASHING <3
 

Steg for steg - Hår: Hollywood bølger.


Slik får dere vakre hollywood bølger:

 

FØR dere begynner;

Istedenfor å legge håret inni klemma på krølltanga, snurr håret rundt den. Da får du MYE finere krøller å jobbe med. Er ikke sikkert alle merker forskjell, men jeg gjør nå i hvert fall det. Hehe...

 

Når du har krøllet håret vil det se ca. slik ut:

 

Når du har kommet så langt så begynner det viktige.

Hehe... Ta frem en kam eller børste og gre ut krøllen, da blir det ca. slik:

Husk at du må spraye håret med hårspray, slik at bølgene holder seg.

Her kan du se den store forskjellen på krøllene:Det verste er jo at dette ikke tar så altfor lang tid heller. I love it!

Håret er også perfekt til glam/skjønnhets - shoots! Legger ut noen bilder av meg under en "privat fotoshoot" med cammet mitt. *Ler* Ikke av beste kvalitet, men dere skjønner tegninga! :P

 

Så håper jeg dette var til hjelp for dere. Happy friday!

 Liker du bloggen min?

 Lik gjerne gruppen min på facebook HER eller følg meg via bloglovin HER.

 


<3 STAY SMASHING <3


 

Hår: Hollywood bølger.


Hey hey alle sammen!


 

Har forelsket meg i krølltangen min, da jeg fant ut at man kunne gjøre dette med den!

Hehe.. og ja, jeg er usminka, but who cares?? =P

 

Elsker disse bølgene!

Hvis dere vil ha en liten tutorial er det bare å si ifra!

 


<3 STAY SMASHING <3


 

Vil du vinne personlige råd om sminke?


 

Alt du trenger å gjøre er å skrive 1 grunn til at nettopp du skal vinne inne på facebook gruppen min.

Ja, du må være medlem for å delta, dette gjør jeg fordi det er lettere å holde styr på konkurrentene.

Du kan melde deg inn HER:
 

Nå skal det sies at jeg ikke er utdannet makeupartist.

 Men hvis du er interessert så vil jeg mer enn gjerne gi deg noen råd på veien.Konkurransen kommer til å avsluttes allerede i morgen kveld, så her lønner det seg å være rask.

Rådene vil bli gitt over facebook, og det er en fordel om du kan sende meg et bilde sånn at jeg får se ansiktsformen din, øyeform, øyefarge, hudfarge osv.

Ready, set, GO!

 


<3 STAY SMASHING <3


 

Godt overstått nyttår + litt inspirasjon.


Godt overstått nyttår folkenz. Tenkte jeg skulle informere dere litt om hva som foregår i livet mitt akkurat nå.

Som mange av dere sikkert har skjønt så har jeg vært veldig opptatt, jeg har ikke hatt noe tid til å lage innlegg til bloggen min.

Jeg går skole og har den siste mnd vært ganske syk. Så jeg må bare beklage.

Jeg har masse lekser og ny leilighet og ta meg av, så det er mye som har skjedd over kort tid.

Håper dere har litt tålmodighet med meg. Jeg driver også og leter etter nytt kamera som kan lage bedre sminkevideoer til dere. Ting tar tid.

Her er litt inspirasjon til dere i mellomtiden:


<3 STAY SMASHING <3Hei alle sammen!

Ja jeg vet..det er leeenge siden jeg har blogget nå. Men det er utrolig mange ting som foregår i livet mitt. Jeg har begynt som student igjen og går nå påbygg. Jeg er utrolig lei meg for de av dere jeg har skuffet og skal innen i kveld ha ett nytt innlegg ute på bloggen.

Please don t give up on me, I`m only human.

;D

Er det noe spesielt dere vil neste innlegg skal handle om så skriv gjerne en kommentar!


<3 STAY SMASHING <3


Øyevipper lagd av fluebein?!!!Ja dere leste riktig.

Haha..jeg fikk litt sjokk da jeg fant detta.
Hvem i all verden er det som kan finne på noe sånt?

Greit å eksperimentere med forskjellige ting altså,
men hallo!!??? Fluebein? Uff...Hvis dere vil se videoen, klikk HER.

Ekkelt eller hva?


<3 STAY SMASHING <3

Spørsmålsrunde c",)


Hei alle sammen!


 Nå sitter jeg i sarpsborg med jentegjengen. Har hatt en utrolig morsom helg! <3

But anyway.

Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde.

Så hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre.
Skal legge ut ett innlegg med svar på alt om ett par dager.
<3 STAY SMASHING <3


Makeupinspo - Arabic


Jeg veit ikke med dere, men jeg ELSKER den arabiske looken.
Den er så fargerik, mystisk og sexy.AAAAH! Love it, love it, love it!!!!

Hva syns du?


<3 STAY SMASHING <3

Facebook c",)


Hei kjære lesere!Har fått en del mail og post hvor folk har spurt om de kan legge meg til på facebook.
Såklart de som vil kan det, det er bare koselig!

Så hvis du vil legge meg til så er det bare å søke på:
Inger-Johanne Austad.

Jeg har også en gruppe og en side hvor konkurranser kommer til å foregå,
siden de fleste har facebook så mener jeg det er mest rettferdig.

Link til gruppe:
http://www.facebook.com/profile.php?id=762395315#!/group.php?gid=124474987572123&ref=ts

Link til side:
http://www.facebook.com/profile.php?id=762395315#!/pages/Easymakeup-sminkeblogg/114285241955228?ref=ts

Snakkes på facebook?
<3

<3 STAY SMASHING <3

Vi er alle ganske like under all sminken.Dette er noe jeg vil ta opp fordi jeg mener det er viktig at folk må huske at ingen er perfekte.
Under all sminken så er vi alle ganske like, og alle har sine ting de ikke liker ved seg selv.

Jeg f. eks har litt mørke ringer under øynene jeg fint kunne klart meg uten.
Men hei...det er slik jeg er skapt, så hvorfor klage??!!

Og ja..kjendisene er faktisk mennesker de også.
Bare se her:

Jeg synes jo at Mischa er kjempesøt uten sminke også.
Men hvor ofte får man se henne slik?
Nesten aldri.....

Det jeg skal frem til,
det er at folk må slutte å være så dømmende og kritiske.

Vi ble født uten sminke,
det er jo egentlig ikke meningen at man skal gå rundt med det en gang.
Alle er vakre akkurat som de er, det må alle huske.

Selv om de fleste jenter (inkludert meg) elsker å sminke og fikse seg,
så må man prøve å ikke bli overfladisk.

Ikke glem at det å være vakker ikke bare handler om å se perfekt ut.
Det og virkelig være vakker er å ha en god personlighet!

Så lenge du har det, så kommer det til å stråle av deg,
og da er utseende bare ett pluss!


<3 STAY SMASHING <3

Nytt cam, hva syns dere? =)


Da har jeg endelig fått nytt cam! Jeg er så fornøyd!! =)Inger på widescreen og greier. AWESOME! Hehe...

<3 STAY SMASHING <3

Verdens søteste hårbøyle!


Da jeg var i danmark på ferie forrige uke fant jeg verdens søteste hårbøyle!!
Verste av alt er at jeg fant den på Super Spar(matbutikk) for 20 kr. Jeg bare MÅTTE ha den!

Hva syns dere? Hehe..Det var noen som spurte om ett nærbilde av den forrige looken jeg lagde.

Here u go:Som dere ser så er det ikke så komplisert,
man må bare øve på å blende farger sammen.

Åååh..ikke lenge igjen til jeg får det nye cammet mitt.

*GLEDER SEG*


<3 STAY SMASHING <3

Nytt Hd webcam/noen requester?! :D


Nå har jeg bestilt meg HD webcam folkenz.
Så nå lover jeg at det skal bli mange gode sminkevideoer i fremtiden.

Denne lille godbiten har jeg kjøpt meg:


Trust Widescreen HD WebcamFår det vel ikke før om ca. 3 dager.
Men jeg gleder meg masse til å teste det ut!

*HURRA* for HD cam!
Detta blir bra, eller ihvertfall bedre enn det var tidligere.

Hihi...

Det er bare å legge igjen request på looks nå.
Kanskje det er din request som blir min første video filmet av HD cammet?

<3 STAY SMASHING MY LOVELY READERS  <3

Makeup - Party all night smokey eyes.


Ble sittende å se på forskjellige partylooks,
og kom over noen kjempefine bilder som jeg vil dele med dere.
Jeg blir så inspirert!! Kanskje disse kan inspirere dere også?Smokey eyes er så HOT!
Ihvertfall når man bruker andre farger enn enkel svart/brun/grå.


<3 STAY SMASHING <3

Runway makeup 2010 - New York fashion week.Her er noen av mine favoritter fra New York fashion week 2010:Glitter og glamour kommer fortsatt til å være in denne høsten!
En perfekt partylook. Bare husk å hold leppene nøytrale når du er så mørk rundt øynene.
Bruk farger!! Hvis du ikke er redd for å skille deg ut kan denne looken være noe for deg!Rødbrune skygger med en sølveyeliner til kan være utrolig stilig.
Denne looken passer bedre for de som ikke vil ta så mange sjanser men alikevel se chic ut!Den nude looken kommer heller ikke til å gå av moten til høsten.
Marker brynene dine og la resten av ansiktet være veldig nøytralt.
<3 STAY SMASHING <3


Ny gruppe på facebook.


<3 Hey igjen <3
Da har jeg laget en gruppe på facebook for de extra interesserte.
Der kommer det til å komme nyheter som ikke alltid kommer ut på bloggen.
Blir litt mer personlig også, sånn at dere kan bli litt kjent med meg.

Kommer også til å holde alle mine konkurranser via denne siden fremover.
Sånn at alle kan være med. Regner med at de fleste har facebook. Hehe..

Hvis du vil joine klubben er det bare å trykke på denne linken:
http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1424150120029#!/group.php?gid=124474987572123&ref=mf
<3  STAY SMASHING <3


Tattovering...?!§!!


Jeg har fått noen spm. om hva jeg synes om tattoveringer og om jeg har noen selv.
Derfor bestemte jeg meg for å lage ett lite innlegg.

Hva synes jeg om tattoveringer?
Jeg syns tattoveringer er kunst laget på menneskekroppen.
Nå har jo såklart alle forskjellige syn på hva de synes er fint og ikke.
Og jeg kunne ikke tenkt meg å ha ett dødningshode på skulderen, for å si det sånn.
Men noen liker det også, og det er helt greit. Hehe..

En annen ting er jo at tattoveringer blir mer og mer "akseptert" den dag i dag.
Har møtt en del eldre mennesker som synes at det er grusomt.

Man kan jo også skaffe seg permanent makeup.
Spesielt det å "tattovere" på seg øyenbryn har blitt en ganske stor trend.
SMASHING! Hihi...

Har jeg noen tattoveringer?
Hehe..ja..det har jeg faktisk. Jeg har 2 stykker.
En på ankelen( en delfin), og en blomst på hofta som jeg tok nå nylig.
Hva syns du?
I`m inlove with my new tattoo! Hehe..


Q: Hva synes du om tattoveringer?
Har du noen?`

Leave a comment letting me know!
<3 STAY SMASHING <3

Hei alle sammen!


`Ville bare si at jeg IKKE skal slutte a blogge, men er veldig mye som skjer om dagen, har ikke hatt tid. Desverre. Beklager at jeg ikke har sagt noe for. Setter pris pa at sa mange bryr seg om bloggen min og vil jeg skal fortsette. Begynner nok a blogge om 10-11 dagers tid igjen. Kommer sterkere tilbake!


Men i mellomtiden...

<3 STAY SMASHING <3


Større lepper?Triks med sminke.
 

Ved hjelp av et hendig lite sminketriks, kan du jukse deg til større lepper.

Eller, du får ikke større lepper, men du gir inntrykk av at du har det,  ved hjelp av en enkel, optisk effekt.

Hemmeligheten ligger i å legge en highlighter på amorbuen for å skape et inntrykk av mer sensuelle og fullere lepper.

Amorbuen er den lille hjerteformen på toppen av overleppen.

Det er flere ulike produkter du kan bruke for å oppnå effekten.

For eksempel kan du bruke et lyst skimmerprodukt. Dette kan være en lys skimmer øyenskygge, en lys tusjconcealer, en offwhite kajal for våtkanten eller en lys shimmerstick.

Legg deretter på en nøytral leppestift, da lyse farger forstørrer og fremhever.


<3 Stay smashing <3

Clip-in hair extensions - Depend


Jeg vil bare skryte litt av håret til Depend.

Jeg kjøpte håret i litt skeptisk tilstand, og forventet ikke så mye.
Men da jeg fikk satt det på og brukt det noen timer så ble jeg positivt overrasket.

Dette er jo ikke ekte hår en gang, men det kan likevel bli krøllet og rettet.
Har brukt håret mange ganger nå og det ser fortsatt bra ut!

Legger med ett lite avsnitt fra siden dems om produktet.

"Nå kan du endelig få det lange, vakre, tykke og glansfulle håret du alltid har ønsket deg med Depend clip-in extensions. Det syntetiske håret er så likt ekte hår man kan komme. Håret er spesialbehandlet og tåler derfor krøll- og rettetenger med temperaturer opp til 220 grader. Håret er enkelt å feste, og føles lett og behagelig.
Finnes i lys blond, gyldenblond og svart.
"

Håret koster 499,- og fåes kjøpt enten her:
http://depend.no/index.php?products=1&parent_text=115&pg=115&Hair%20extension

Eller du kan stikke innom en cubusbutikk.
<3 STAY SMASHING <3

Makeup inspo - Flowerpower


Ville bare dele noen bilder med dere som jeg falt skikkelig for når jeg så de.
Dette er hva jeg mener når jeg sier at makeup er kunst, det er vakkert syns jeg!!
<3 Have a smashing day <3

Nytt design! =)


Hei alle sammen!

Som dere kanskje ser så har jeg fått meg nytt design. Hva syns dere??
Er fortsatt noen småting jeg jobber med da.

Vil takke www.longodesign.blogg.no .
Du traff midt i blinken. Hehe..

<3 I LOVE IT <3

Anbefaler alle å stikke innom den bloggen!
Utrolig flink, dette er verdt hver eneste krone!!


<3 STAY SMASHING <3

Hjemmelagd ansiktsmaske - Avokado.


Dette er en ansiktsmaske som har hjulpet meg mange ganger!
Så tenkte jeg skulle dele den med dere.
Og det som er deilig er at man kan lage den selv. Denne er spesielt rettet mot tørr hud,
og for meg gjør den mirakler mot tørre flekker i ansiktet som jeg får av og til.

Så hvis du har tørr hud burde du prøve denne ansiktsmasken.
Jeg kan jo ikke garantere noe, men det er verdt ett forsøk.
Det funker ihvertfall for meg!

Du trenger:

1/2 Avokado
1 Naturell yoghurt (Liten)
1/4 Agurk (Skrell bort skallet)


Bland sammen alt i en liten bolle, så smører du den utover ansiktet.
Når ca. 15/20 minutter har gått, ta en litt varm klut og tørk det av forsiktig.


<3 STAY SMASHING <3

Jeeeeij...det er søndag. Not...


Hei alle sammen!

Håper dere har hatt en super helg!? Ble jentekveld på meg i går og jeg er ganske utmatta right now!
Men det var utrolig kult, så...no regrets. Hehe..

Bare jeg som synes søndager er ukens kjipeste dag?
Det pleier som regel aldri å skje noenting. Zzzzz.

Anyway. Hehe..

Ser at det allerede er ganske mange som har meldt seg på konkurransen,
hvordan skal jeg klare å trekke ut en vinner av så mange påmeldte?
Får nesten dårlig samvittighet her jeg sitter.

Også lurte jeg på noe...

Er det noen som vet om en rettferdig, enkel måte å trekke en vinner på?
Noen forslag? Har sett at noen bruker sånne spesielle "trekningsmaskiner" på internett,
men vet ikke hvor jeg finner de. Hehe..

Legg igjen en kommentar og fortell meg hva du mener er de beste måten.


Konkurranse - Vinn noen av mine favoritt produkter.


Hey hey everybody!
Da har jeg endelig fått tak i alle produktene folkens.
Dette er hva du kan vinne denne omgangen:

- En pakke med løsvipper (10 par)
- Duolim, verdens beste vippelim!
- 2 stk elf liquid eyeshadows
- Loreal voluminous mascara, verdens beste!
- Savex Leppomade, det er viktig å vedlikeholde leppene. Denne motvirker bla. tørrhet.
- NYX lipstick i creamy beige.
- Wet and dry pudder fra Miranda`s.
- Ett kjempelekkert øyenskygge/rouge sett fra cherryculture.Det du må gjøre for å vinne disse produktene er å skrive ett lite innlegg på din blogg,
og linke til denne konkurransen.

Enkelt og greit. Ikke glem å legge igjen en kommentar om at du er med.

Vinneren trekkes om en ukes tid.
 
c",)
<3 STAY SMASHING <3

Smink deg som kjendisene.


Hey hey alle sammen!
Hvis du ikke vet hva dette går ut på så kommer en liten forklaring her:

Du får valget mellom 2 kjendiser, den som får flest stemmer skal jeg lage en look av og legge ut til dere.

De du kan velge mellom denne gangen er:

Cheryl Cole:Eller Miley Cirus:Så da er det bare å stemme frem din favoritt, du kan stemme flere ganger.

c",)
<3 Stay smashing <3

I love it - Bodypaint.


Jeg blir så sykt inspirert, ihvertfall av det øverste bildet!! <3Hva synes dere om bodypaint??

c",)

<3 Have a smashing day <3

Slik ser du hvilke farger som kler deg.


Hei alle sammen!
Her er noen tips til dere.
Du har kanskje hørt snakk om varme og kalde mennesker, uten å mene personlighetstyper. Det ligger nemlig noe i disse gamle utsagnene om at du bør finne ut om du har naturlig varme eller kalde toner i huden.
Dette kan være en effektiv pekepinn på hvilke farger du bør kle deg i og bruke i sminken.


HER KOMMER SUPERTRIKSET: Ta en titt på underarmen din og studer blodårene. Er blodårene blå, indikerer det at du kler best kalde farger, mens grønne blodårer viser det motsatte.


Hvilke farger er varme, og hvilke er kalde?

I utgangspunktet er alle farger med gul undertone varme, mens en blå undertone heller mot det kalde. Gult, oransje og rødt er typiske varme farger. På andre siden er blått, lilla og grønt typiske kalde farger. Det er når de typiske varme fargene egentlig er kalde at forvirringen starter. Husk da på gul eller blå undertone, og du finner ut hva som er hva. Det viktigste er at du føler deg vel. Prøv gjerne sminken på hånda og se hvordan den passer til hudtonen din. Med klær kan du holde plaggene opp til ansiktet og se om fargen gir deg glød eller gjør deg blek og grønnlig.


Håper alle har hatt en super helg.
<3 STAY SMASHING <3

Tar litt fri i helgen.


Hey hey alle sammen!


Hvordan er formen? Jeg merker jeg er litt sliten. Hehe..
Ville bare si at jeg tar litt fri fra bloggingen i helgen.
Men jeg kommer tilbake på mandag!

Beklager at det ikke ble konkurranse denne uka, men jeg venter på noen produkter og jeg vil ikke
starte konkurransen før jeg får alt.
Det dere kan vinne er noe av min favorittsminke.

=)

Men nå skal en kraftig redusert Inger gå på butikken snart,
og jeg merker at jeg ikke gleder meg noe særlig!

Håper dere føler dere bedre enn meg! Hihi..
Ha en strålende dag videre!


<3 Stay smashing <3
15 tips som kan gi en vakker hud.


Hey everbody!

Pen hud gjør mye for selvtilliten, ihvertfall for meg!

Og her er 15 fine råd fra meg til deg.

1: Rens huden din, helst 2 ganger daglig. Om morgenen og om kvelden før du legger deg.

2: Peel huden din. Døde hudceller, forurensing og talg får huden din til å virke gnusten og livløs.
Bruk skrubbekrem en eller to ganger i uken, dette forbygger problemene.
Men velg en type skrubbekrem som ikke er så hard for huden.

3: Bruk ansiktsvann. Etter rens av huden vil ansiktsvannet fjerne siste rest av sminken og lukke porene.

4: Bruk en lett foundation. Hvis du har veldig uren hud hjelper det pent lite å skjule problemene bak tung sminke.

5: DRIKK MYE VANN! Husk at kroppen trenger minst 2 liter vann daglig.
Vannet renser huden innenifra, tilsett gjerne sitron og revet ingefær for ekstra detox(rense) effekt.

6: Tren jevnlig. Sørg for å svette skikkelig ut minst 2 ganger i uken.
Dette hjelper deg med å bli kvitt slaggstoffer.

7: Spis fett. Men velg riktig type fettsyrer, som nøtter, fet fisk og olivenolje.
Kroppen trenger faktisk 20 gram fett om dagen for å kunne smøre seg selv innenifra.

8: Invester i gode produkter. De trenger ikke å være dyre, men ta deg tid og råd til å finne ansiktsprodukter
som er tilpasset din hud. Hudpleiere og parfymerier kan gi deg gode råd.

9: Spis masse antioxidanter. Blåbær, rødkål, paprika og granateple er godt for huden.
Og det smaker godt! Nam nam.

10: Sørg for nok fuktighet. Velg dagkrem og nattkrem tilpasset din hud.

11: Sol deg, men med måte. Soling i solarium KAN gi bedre hud. Men vær obs på at
soling kan forstyrre fuktightesbalansen på lenger sikt.

12: Hands off! Hvis du har en veldig uren hud burde du også unngå å gni deg i ansiktet mer enn nødvendig.

13: HVIL DEG OG SLAPP AV. Sov nok, få frisk luft og ikke stress. Noe du sikkert har hørt før, men det funker.

14: Kutt ned på søtsakene. Både kunstige og naturlige søtningstoffer har dårlig effekt på huden.

15: Prøv en papaya. Frukten papaya er super å bruke som naturlig peeling. Papaya inneholder enzymet papain, som løser opp det herdede proteinet som binder døde hudceller til ansiktshuden.
<3 Have a smashing day <3

Hva er globallinjen og hvor ligger den?


Jeg har fått noen spm. om globallinjen. Så her er ett lite innlegg om det! =)Globallinjen er den fordypningen som ligger rett under øyenbenet.
Legg pekefingeren din på lokket, så kjenner du tydelig hvor øyenbenet er. Rett under øyenbenet ligger globalen.

Her kan du legge skygge for å gi dybde til øyet ditt.

Håper det hjalp litt for de som lurte.
<3 STAY SMASHING <3

Litt info om forskjellige øyefasonger:


Hey everybody!

Her kommer litt info om forskjellige øyefasonger og hvordan du burde sminke dem.
Tettsittende øyne:

Legg en lys øyenskygge innerst i øyekroken og jobb den utover øyelokket inn mot midten.
Den lyse skyggen vil gi ett inntrykk av større avstand mellom øynene.
Bruk gjerne skimmerfarger for å forsterke inntrykket.

Bruk en mørkere farge i ytterkanten av øyelokket og opp i globalen.
Dus fargen godt ut til sidene og mot det hvite for å få en jevn overgang mellom fargene.
Bruk kajal kun på ytre halvdelen av øynene, unngå å legge eyeliner helt inn i øyekroken.
Dette vil gjøre at øynene virker enda mer tettsittende.


Små øyne:

Bruk lyse shimmerfarger for å forstørre øynene.
Små øyne har gjerne små øyelokk, som kan gjøre det vanskeligere å legge øyenskygge.
Legg en lys skimmerfarge over hele øyelokket,
 så legger du en mørkere farge langs vippekanten og opp i globalen.
Ikke glem å duse ut fargene for å fjerne harde linjer.

Harde linjer gjør nemmelig at øynene ser enda mindre ut.
Bruk alltid en hvit eller lys eyeliner på våtlinja, dette åpner øynene dine.


Dyptliggende øyne:


Dyptliggende øyne er gjerne små øyne hvor øyenbrynsbenet er veldig fremtredende.
Bruk først en lys øyenskygge over hele øyenlokket. Legg en matt skygge i en litt mørkere nyanse på selve øyenbrynsbenet, men huske å tone denne godt ut slik at det ikke blir noen synlige overganger.

Unngå harde linjer rundt øynene, det vil gjøre dem mindre. Om du bruker kajal, bør du legge denne så tynn som mulig og gni den litt ut med en q-tips for å gjøre den mykere.
Bruk også en hvit kajal på våtlinja for å gjøre øynene større.


Stor avstand mellom øynene:


Har du stor avstand mellom øynene kan du bruke flere teknikker for å trekke dem sammen.
Bruk mørke øyenskygger og legg den helt inn i øyekroken.
Bruk matte farger. Skimmer vil gi motsatt effekt av hva du ønsker.

Konsentrer skyggen på den innerste delen av øyelokket, og ton den ut i en lysere øyenskygge i ytterkant av øyet for å forsterke effekten. Ikke bruk en mørkere skygge ytterst på øyelokket, det ødelegger effekten.
 Legg også øyenskygge under øyet, og legg den helt innerst til øyekroken. Bruk gjerne kajal langs vippekanten over og under øyet. Legg den også helt inn til øyekroken for å forsterke effekten.


Utstående øyne:


Utstående øyne er ofte store og runde i formen, med store øyelokk. Bruk øyenskygge til å gjøre øynene mindre framtredende og mer mandelformet. Utstående øyne tåler mer og mørkere øyenskygge enn andre øyeformer. Bruk matte øyenskygger på selve lokket, det vil dempe øynene.

Legg øyenskygge over hele lokket, bruk gjerne mørkere farger fra vippene og opp til globallinjen. Konsentrer fargen lengst ned på øyelokket, og ton den videre oppover. Legg også skyggen under øyet også. Fra globalen og opp til brynet legger du en lys skygge, denne trenger ikke å være matt.

Bruk gjerne mørk kajal på våtkanten også, det gir inntrykk av smalere og mindre øyne.


Hengende øyne:


Denne teknikken kan brukes om du har tunge øyenlokk eller har øyne som peker nedover i ytterkant.
 Her kan man bruke øyenskygge til å trekke øynene oppover.

Legg først en lys, matt skygge over hele lokket. Så legger du en mørkere, matt øyenskygge i ytterkanten av øyelokket. Her er det viktig å jobbe øyenskyggen opp og utover, for å gi øyenlokkene et løft.
 Legg skyggen fra globallinjen, og jobb den litt videre ut over øyenbrynsbenet.
Legg den mørke skyggen direkte der øynene henger, for å tone ned.
 Ikke legg skygge eller kajal under øynene, det vil bare trekke dem lengre ned.

Om du vil bruke kajal over øynene, er det viktig at du unngår å følge øyets form der det begynner å peke nedover. Legg linjen over vipperaden, og dus den heller ut med en q-tips for å gjøre kajalen mindre tydelig.


Så da håper jeg dette kan være til hjelp!

<3 Have a smashing day <3

Elsker hårdingser fra Glitter <3


Yeah you heard me. Hehe..

Glitter har SÅ mye fint, bare se denne vakre hårbøylen jeg fant her om dagen...Var ikke den fin så vet ikke jeg!
Den kosta over 200,- da men..

Hva syns dere om slike hårbøyler?

Ny konk. på gang??


Hei alle sammen!

Jeg har tenkt tanken om å ha en konk til snart og jeg har fått noen spm. om det også.
Men jeg lurer litt på....

Hva kunne dere tenkt dere å vinne?

*10 par med falske øyevipper eller fler.
*Øyenskygger
*Noe av min favoritt sminke,verktøy(koster ol.)
*Mascaraer
*Hudpleieprodukter


Legg igjen en kommentar og fortell hva du gjerne ville vunnet.
Hvis du har noen andre forslag så er det bare å si ifra!
<3 STAY SMASHING <3

Dette er noen av mine favoritter i sminkepungen:


Hey alle sammen.
Ville bare dele noen favoritt ting som jeg alltid har med meg i sminkepungen min. 


L oreal VOLUMINOUS:


ELSKER denne mascaraen. Har hatt den som favoritt i mange år.
Den gir vippene mine fylde og lengde.
LOVE it <3


Helena Rubinstein - Color clone.


En super foundation som er lett og fin å påføre.
Jeg bestemte meg for å prøve denne for ett halvt år siden,
etter den tid har jeg den alltid med meg!
Dyr i pris ja, men man må betale for kvalitet.


MAC paint pot i painterly:


En super base fra MAC. Den er fantastisk.
Ikke bare roer den ned "det røde" rundt øynene mine hvis jeg har en dårlig dag,
men den gir en vakker sterk farge til øyenskyggene.


Urban Decay primer potion:


Denne primeren er blant mine favoritter fordi den faktisk funker.
Jeg tar litt på øyelokket, lar det trekke inn i huden også er det bare å påføre øyenskygge
uten å være redd for at fargene skal dette av eller crease.


Falske øyevipper:


Falske øyevipper er alltid ett must i min sminkepung! Jeg bruker Ardell som oftest.
Ardell har mange lekre naturlige vipper
Utenom det så shopper jeg mye på ebay hvor man kan få esker med 10 par
for en veeeldig billig penge. Anbefaler alle å titte gjennom ebay!


NYX Jumbo eyeshadow pencils:


Disse er jeg fast bruker av. De gir et utrolig flott underlag og kan fåes kjøpt i mange forskjellige farger.
Det eneste du være obs på er at du har en god primer så det ikke creaser siden konsitensen
på disse produktene er ganske "fete".
Hvis du gjør det riktig blir resultatet strålende.


MAC pale pink lipstick:


Kan ikke noe for det, men jeg elsker lebestifter i pale pink.
Favoritten min er fra MAC og den er så fin!
Snart tom så må få tak i ny! Hehe..
Så dette var noen av mine favoritt ting.

Og da lurer jeg på:

Hva er dine MUST HAVES i sminkepungen?
<3 STAY SMASHING <3

Pink lips inspo.


Rosa er en av mine yndlingsfarger når det gjelder lebestift!
Jeg har alltid en rosa lipgloss eller lebestift i sminkepungen min. Hehe..

Hva er din yndlingsfarge når det kommer til lebestift/lipgloss?
Og hva slags merker liker du best?
<3 STAY SMASHING PEOPLE <3

Makeup inspo - Purple all the way.


Elsker lillatoner!!

Ikke vær redd for å prøve denne fargen.
Som du ser kan lilla lepper med nøytrale øyne være superlekkert eller visa verca!

Hva synes du om lilla sminke?


Hold dere unna botox!!


Jeg ville bare si noen få ting om botox som kanskje får dere som har lyst til å ta det, til å ombestemme dere.For det første.

Er dere klar over hva de sprøyter inn i kroppen deres???
Botox eller Botulinumtoksin som er det ekte navnet,
er ett av verdens giftigste stoffer. Det er nervegift.

Og likevel blir det brukt av kosmetikkindustrien verden over.
Det blir også solgt under navnet Dysport.

Er ren og skjær gift noe dere virkelig vil ha inn i kroppen deres? Tenk dere litt om.
DETTE ER NERVEGIFT FOLKENS!! NERVEGIFT!

Det verste med alt sammen er jo det at folk faktisk har samvittighet til å selge
 dette til mennesker med dårlig selvtillit, å love dem gull og grønne skoger.


Legger med ett lite avsnitt jeg fant på helsenett.no:

Hvor lenge varer effekten av botulinum toksin?

Gjennomsnittlig 14 uker, men hos enkelte pasienter har pannemuskelen vært lammet opptil fem måneder.
Muskelen rundt øyet trenger fra tre til seks måneder på å gjenfinne sin funksjon.

Da trenger man en ny dose for å vedlikeholde rynkefriheten.

"Hva er vitsen??" -  Sier jeg da!!


SÅ HOLD DERE UNNA BOTOX!

Og ikke glem at DU er vakker akkurat som du er.
Aldri la dumme motemagasiner og "bedrevitende" idioter fortelle deg noe annet!

*Imperfect is the new perfect*
<3 Stay smashing makeupgeeks <3

Dette er foundation-typene, finn den som passer for deg:

Fast form
Foundation i fast form kan gjerne påføres både med fuktig og tørr svamp. Jo tørrere svamp, desto bedre dekkevne. Dette gjør produktet fleksibelt, men utvalget av slike produkter er ikke veldig stort.

Mousse
Hvis det ikke er så viktig for deg med et heldekkende resultat, kan du velge en foundation i mousseform. Den gir gjerne et naturlig uttrykk og blender godt med hudoverflaten. Moussefoundation gir mange en luksusfølelse ved påføring.

Flytende
Flytende foundation er nok det de fleste assosierer med brunkrem eller makeupkrem. Her finner du det største utvalget, alt fra helt flytende typer med lett dekkevne til kremete og heldekkende varianter. Ulempen med flytende fondationer er at de ofte kommer i glassbeholdere, og de har jo som kjent en tendens til å knuse.

Sprayform
Dette er en slags hjemmevariant av airbrush-teknikken man kan få i profesjonelle salonger. Ved å spraye på foundation får du en lik påføring over hele ansiktet, noe som også gir et relativt dekkende resultat, men som er ganske vanskelig. Regn derfor med å øve deg litt. Sprayfoundation passer bra til en glamourøs kveldsmakeup.

Mineralfoundation
Mineralfoundation kommer ofte i pudderform. Når du påfører den med kost, går den over til flytende form som smelter inn i huden. Mineralfoundation kan gi et naturlig resultat, men også bygges opp lagvis til å bli mer dekkende. Pass bare på å ikke polere huden for mye
<3 Have a SMASHING day <3

Reese Witherspoon, love her style!


Ikke bare er Reese en av de best betalte kvinnelige skuespillerne i verden,
 men dama har stil også!

Hun fremstår som søt og uskyldig men likevel profesjonell.
Elsker sminken hennes. Den ser alltid så lett og naturlig ut.
Til og med "partysminken" hennes er minimalistisk og vakker.

*Less is more*

Yes indeed!


Hva syns du om Reese Witherspoon?
Jeg syns ihvertfall hun er gjennomført fra topp til tå.


BTW: Det nederste bildet er ett perfekt eksempel på hvor mye blå
øyne fremheves av brunt!!

c",)


I love pink! Inspo.


I love pink <3Hva synes du?
<3 Have a smashing day <3

Makeup, en kunst.


Vil bare skrive litt om hva jeg syns om makeup generelt sett.
Nei makeup er ikke hele livet mitt, men mye består av det.
Ihvertfall etter jeg begynte å blogge.

Og jo mer jeg driver med det, jo mer engasjert og interessert blir jeg.
Nå har det nesten blitt sånn at jeg ikke kan la være å tenke på hva slags sminke andre mennesker hadde kledd, ( i mine øyne) og jeg sliter med å ikke bryte ut i en " åååh..dette burde du prøve". Hehe..

Makeup er som kunst i mine øyne. Det finnes jo ingen grense for hva man kan få til
eller hva man kan gjøre. Jeg sitter og tenker at kanskje makeupartist er tingen for meg.

Kanskje jeg burde ta initiativ til å begynne å jobbe med det, å få meg en utdannelse?!
Jeg vet ikke helt, hva mener du?

Har noen venninner som sier jeg burde begynne med det.
Vet ikke hvorfor jeg er så usikker.

ANYWAY...

Fant noen nydelige bilder jeg blir så sykt inspirert av, som jeg ville dele med dere.Er det ikke vakkert?
ÅÅÅH..tenk å kunne jobbe med slikt!

Men igjen, ingenting er jo umulig...tror jeg. Haha..

Har forresten havnet på topplisten nå.
Vil bare si tusen takk til mine faste lesere og alle andre som stikker innom.
Det er dere som gir meg lyst til å blogge.

THANK YOU!
<3 STAY SMASHING MAKEUPGEEKS <3

Vil du vinne sminketips?


Vel da har du muligheten nå. Siden konkurransen fikk så mange påmeldte,
 har jeg nå bestemt meg for å ha 3 vinnere. Da blir jo tross alt muligheten litt større for å vinne.

Så meld deg deg på hvis du vil vinne sminketips.

Hvis du ikke har en blogg må du huske å legge igjen noe jeg kan nå deg på!

c",)

Vet at det ikke er lenge siden forrige konk, og jeg har akkurat trekt en vinner.
Men siden så mange vil ha veiledning om sminke,
så kjører jeg på med en til!


<3 STAY SMASHING <3

Og vinneren av sminketipsene er:
http://leni89.blogg.no/
GRATULERER!

Du skal få personlige sminketips fra meg. Hehe..
Det du skal gjøre nå er å sende en mail til inger.msn@hotmail.com

Så tar vi det derfra.

Jessica Alba - Hva kler hun best?


Er det noen som jeg virkelig misunner utseendet til så er det Jessica Alba.
Men hvilken frisyre/farge mener du hun kler best?

1:


2:


3:


4:


5:


Jeg vet seriøst ikke hva jeg syns hun kler best.
Synes hun kler alt jeg! Hehe...
Men jeg detter litt mot det lys blonde!

Vi har alle våre "feil", DEAL with it!


Hey alle smashing people!!!Ok...så dette er ikke ett innlegg om makeup.

Men jeg føler at dette temaet er så viktig,
 at jeg har lyst til å skrive litt om det.

Nemmelig det å kunne si at man har sine feil, og at vi må lære å leve med det.
Ikke bare når det gjelder deg selv, men også når det gjelder andre.

Jeg tror at hvis man godtar den man selv er, så er det lettere å godta andre også.

Jeg har bestemt meg for å dele noen av mine "FLAWS" med dere.

*Jeg har 2 store operasjonsarr som jeg ikke liker å skryte av.
*Jeg snorker.
*Jeg er litt surrete.
*Jeg har 2 freaka lilletå-negler som står rett opp.
*Noen ganger lyver jeg uten å tenke på det.
*Jeg er utrolig sta (men det kan være bra noen ganger også).
*Har vanskeligheter med å bestemme meg om ting.
*Jeg har en liten dobbelthake.

Det var bare NOEN av mine mange feil. Skal ikke dele alt for mye med dere. Hehe..
Men jeg godtar meg selv for den jeg er. Og hvis folk ikke liker det. Vel..
Det er de som går glipp av no og ikke jeg, liker jeg å tenke da!

c",)

Så her er en oppfordring til dere:

Sett dere ned å skriv en liste over deres "feil",
jeg føler ihvertfall at det er mye lettere å godta meg selv slik.

Og hvis du er tøff nok kan du jo skrive ett innlegg om det sånn som jeg har gjort,
å oppforde andre til å gjøre det samme.

Hva er dine "FLAWS"?
<3 Have a smashing day <3

AVSLUTTET.


Ja da kan du bare legge igjen en kommentar nedenfor.

Vinneren skal få personlige råd om sminke fra meg.
Du trenger ikke ha en blogg for å være med.

Men hvis du ikke har en blogg,
må du ikke glemme å legge igjen en hotmail eller noe annet jeg kan nå deg på.

Er lenge siden forrige konk. så tenkte dette kunne være en bra ide.
Vinneren blir trekt om noen dager!

<3 STAY SMASHING <3

Makeup - Noen ønsker?Bare lurte på om noen av mine kjære lesere har noen looker de kunne tenke seg å lære???

Hvis du har er det bare å legge igjen en kommentar med ditt ønske,
så skal jeg lage en video.

Det kan være hva som helst.
Jeg trenger litt inspirasjon til bloggen for å holde den oppdatert.

c",)Hvis du har vanskeligheter med å forklare kan du jo bare legge igjen en link til bilde.

Have a smashing day!!!

Modellsitting - noe du kunne tenkt deg?


Hey hey alle sammen.

Så jeg har tenkt litt, og det hadde vært moro om jeg kunne fått noen til å sitte modell for meg.
Du blir sminket, stylet på håret og jeg tar bilder.
Disse bildene kan du såklart legge ut på bloggen din,
så lenge jeg får lov til å legge dem ut på min.

Så du må være villig til å vise deg frem litt. Hehe...

Nå skal det sies at jeg ikke er profesjonell,
 men er mange som har spurt om jeg tar oppdrag.

Jeg vil gjøre dette for å få litt mer erfaring rett og slett.
Så hvis du er interessert og bor i Oslo/Akershus området,
 kan du legge igjen en kommentar nedenfor.
Det er ikke helt sikkert at dette blir noe av.

Men kunne jo vært kjempemorsomt å prøve? :D

Legger ved noen bilder så du kan se hva jeg kan.Hvis det er noe annet du lurer på er det bare å spørre meg!


Sarah Jessica Parker - Hva kler hun best?


Sarah Jessica Parker er ett moteikon for veldig mange.
Men hvilken frisyre mener du hun kler best?


1?


2?


3?


4?


5?

<3 STAY SMASHING <3
EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits