Inger anbefaler

Dream waves beach spray - Marc Anthony.

 

 

Hei folkens!!

  

Etter jeg begynte å jobbe på Vita, så har jeg fått prøvd noen utrolig bra produkter! Kommer flere rewievs etter hvert.

 

Denne gangen skal jeg snakke litt om Dream waves beach spray av Marc Anthony.

 

La meg bare starte med å si, at jeg ELSKER dette produktet! Sprayen gir håret mitt utrolig mye fylde og volum. Og hvis du elsker lukten av kokos, (sånn som jeg)

så kommer du bare til å like produktet enda mer!

 

Hvordan bruke produktet:

 

Du kan spraye håret mens det er tørt og vått, men for ekstra mye volum og bølger så anbefaler jeg at du bruker sprayen på vått hår. Spray fra hodebunnen og ned til tuppene. Etter du har gjort dette, så bruker du en hårføner med en diffuser for å piffe opp bølgene enda mer.

Legger med en link til en video her slik at dere kan gå inn å sjekke selv.

 

  

Håret mitt er veldig kjedelig og rett til vanlig, så denne sprayen er perfekt! Her er noen bilder av meg med og uten Dream waves beach spray.

 

Uten:Med:

Jeg lyver ikke når jeg sier at den faktisk fungerer, I`m in heaven!

Så løp innom din nærmeste Vita butikk å få tak i denne sprayen, hvem vet, kanskje vi treffes?

 

c",)

 

Har du prøvd denne sprayen, og hva synes du om den?

 

 

 

<3 STAY SMASHING <3 

Ukens must have - Maybelline gel liner.

 

Yep, you heard me. Hehe..

 

Denne gel lineren er en av de beste jeg noen gang har testet ut! Jeg kjøpte den hos Kicks mens jeg var i Sverige for ikke så lenge siden. Den kostet rundt 140 kroner, hvis jeg ikke husker helt feil. Vet ikke om det er store prisforskjeller i Norge og Sverige. Men den er uansett verdt pengene. Den holder absolutt det den lover. =)

I esken følger det også med en liten pensel til å påføre lineren med, den er veldig god å bruke! Jeg ble faktisk litt overrasket, hehe! Og ikke bare det, men fargen er intens, og den detter ikke lett av da, for å si det sånn. Jeg har alltid vært plaget av at øynene mine renner inni mellom, og med det blir jo all sminken ødelagt.

Men det slipper jeg nå. Jippi! Hehe...denne kan du bruke på våtkanten, og i under og overkant av øyet.

Samples:

.Denne kan du ikke bare bruke som eyeliner, men også som en base for andre øyenskygger, hvis man legger en shimmerøyenskygge over får man en metallisk effekt, wich I love! Her la jeg blå shimmerøyenskygge over eyelineren. Den er også genial til å bruke som en base for smokey eyes, siden den holder seg så utrolig godt, og er lett å smugde ut.

Noen eksempler på hvordan du kan bruke lineren:

 

1: Her har jeg lagt lineren som en base for øyenskyggen,

altså streker jeg opp det mønsteret jeg vil ha først, så legger jeg en farge eller flere, over senere.

 

2: Til denne looken har jeg lagt eyelineren rundt hele øyet,

og smugdet den ut med en svart

øyenskygge over for å få en nøyaktig overgang fra det sorte til det lilla. Jeg har også laget det lille søte mønsteret på høyre side av øyet med denne lineren.


 

3: En annen måte å legge den på er å smudge den de stedene du vil ha øyelokket mørkere,

for å skape dimensjon og skygger. Etter du har fått det slik du vil, legger du ønsket farge over.

 

 

4: Og såklart den mest vanlige versjonen. Å legge tykke eller tynne nøyaktige linjer for å få

øyet mer åpent, mindre, cateye effect osv.

 

Alt i alt så er denne dingsen et MUST HAVE i sminkepungen! Jeg har hatt den i 3 uker nå, og den har ikke tørket ut, eller blitt noe dårligere. Jeg er veldig fornøyd med den, og det var derfor jeg ville dele den med dere. Hehe.. =)

Have fun with your makeup!

 

Q- Skal du noe morsomt i helgen?

 


 

<3 STAY MASHING <3

 


 

Øyenskygge for grønne øyne.

 

 En liten liste over øyenskygger jeg mener passer godt til grønne øyne. Selv om øynene dine er grønne, så betyr ikke det at du skal styre unna grønne øyenskygger, men det som er viktig er å finne en grønnfarge som fremhever øyenfargen din, og som ikke gjør den nøytral. Har man veldig lysegrønne øyne kan man f. eks bruke en mørkegrønn øyenskygge.

 


Bortsett fra grønntoner, synes jeg også at lilla, rosa og orange toner får grønne øyne til å poppe som bare det! Så hvis du vil vekke skikkelig oppsyn med øynene dine burde du kjøre på med noen av disse fargene. Alle disse nyansene finner du på HER, merket er NYX. Trenger såklart ikke å shoppe derfra, men du kan jo huske på dette til neste gang du skal ut å shoppe øyenskygger. Hehe.. =)

 


 

Øyenskygge for blå øyne, klikk HER.

Øyenskygge for brune øyne, klikk HER

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Øyenskygge for brune øyne.

 

Siden jeg først er i gang med anbefalninger av øyenskygge til ulike øyenfarger, så kjører jeg på med neste allerede nå jeg. Hehe..gøy! :P

Her er noen øyenskyggetips til de som har brune øyne. Dere er faktisk veldig heldige, fordi dere kan bruke så og si alle farger. Nedenfor finner dere noen forslag til hva slags øyenskygger jeg syns passer best til brune øyne. Disse nyansene kan dere få kjøpt HER og er fra NYX.

 

Noen av disse fargene er sikkert i meste laget for noen av dere, men jeg elsker spesielt lilla og blåtoner på de som har brune øyne. Igjen da, så er dere veldig heldige, for brunt går til det meste! =) Man må vel rett og slett bare prøve seg fram, men se etter noen av disse nyansene neste gang dere er ute og shopper! Prøv dere frem, og ha det gøy med sminken folkens. Ikke vær redd for å bruke farger.

 


 Øyenskygge for blå øyne? Klikk HER:


 

Nå har jeg forresten 131 likes på facebook, når jeg runder 200 tenkte jeg at jeg skulle kjøre igang med en konkurranse. Så husk å ta turen innom og klikk liker.

 Tuuuuuusen takk til alle som liker det jeg driver med, og støtter meg! MUAH! <3 Hihi..

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Øyenskygge for blå øyne.

 

Her kommer noen tips av fargebruk til de med blå øyne. Under har jeg valgt ut noen skygger fra NYX som jeg synes passer utrolig godt til blå øyne.

 

 

Du kan finne alle øyenskyggene HER.

 

Såklart trenger du ikke å kjøpe akkurat disse øyenskyggene, men nå har du i hvert fall en pekepinn å gå ut ifra neste gang du er i butikken. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at alle øyenskyggene er slik som de ser ut på bilde. Det som er mest viktig er at du finner en øyenskygge som du trives med.

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Løsvipper til daglig bruk.


 

Noen liker å pynte seg litt ekstra i hverdagen, nå er det ikke så ofte jeg gjør akkurat det. Men når jeg først gjør det, så er det viktig at resultatet ser naturlig ut.

 Det finnes mange forskjellige vipper man kan velge, men disse er mine favoritter:

 

Gypsy lashes, 96 black.

Disse vippene er utrolig fine, du får lange, litt bustete øyevipper som ser naturlig ut pga vippepunktene

 

Gypsy lashes, 90 black.

Litt kraftigere øyevipper, for de som ønsker at øyet skal se mer intenst ut, men fortsatt naturlig.

 

Ardell Fashion Lashes, 120 Demi black.

Lange, naturlige, fine øyevipper. Resultatet blir som avbildet på logoen. Ardell merket blir sett på som et av de beste.

 

Ardell Accents Lashes, 305 black.

Disse vippene gjør det lille ekstra for øynene dine uansett om du bruker de på dagtid, eller kveldstid. For nybegynnere er dette kanskje det beste valget, fordi vipper som dette er mye lettere å sette på. Man får cateye effekt av disse vippene, og de ser naturlig ut. Resultatet blir igjen som avbildet på logoen.Så da håper jeg dere ble litt klokere av dette innlegget. Hvis dere lurer på om nettbutikken er til å stole på, så kan jeg med hånda på hjertet si at jeg har fått ny yndlingsbutikk. Jeg handler alle mine vipper derfra, og er svært fornøyd med servicen fra dems side.

De selger også DUO lim på denne siden, så hvis du først handler løsvipper, så burde du få med deg det også. =)

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

Hvilket vippelim er det beste?


 

Dette er et spørsmål jeg får veldig ofte, og selv om jeg har gjentatt meg uendelige ganger om akkurat dette, så har jeg bestemt meg for å lage et helt innlegg om det.

 

Det å sette på løsvipper er en øvesak, du må prøve, og prøve, helt til du får det til. MEN... uten et bra vippelim, så kan du bare glemme at vippene sitter. Jeg slet veldig da jeg først skulle begynne å teste løsvipper, for når jeg først fikk dem på, så datt de av allerede da jeg skulle påføre mascaraen. Skikkelig irriterende! Man får jo lyst til å gi opp...

 

Men så kom løsningen og redningen på mitt problem:

 

 
DUO EYELASH ADHESIVE.

 

Det beste limet som finnes der ute, dette er selvfølgelig min mening om saken, men jeg vet at opptil flere sminke-entusiaster er enige med meg!

 

Limet kommer i 2 forskjellige varianter. Clear og Dark.

 

Hvis du er nybegynner, så anbefaler jeg sterkt å kjøpe clear. Dette er fordi man gjerne kløner litt ved de første forsøkene. Når du presser litt lim ut på hånden, så kommer den ut hvit, men den blir gjennomsiktig etterhvert. Så at du da har styra litt med å få satt vippene ordentlig på plass, ødelegger ikke sminken din.

Men med dark så kommer den ut grå, og blir svart. De som har en stødig hånd, og greier å legge på vipper ordentlig burde ikke ha noen problemer med å bruke sistnevnte. Selv så liker jeg best å bruke clear i tilfelle noe skulle gå galt. =) Hehe...er alltid greit å være sikker!

  

Noe som også er veldig viktig å vite om dette limet, er at det trenger en tørketid på 30 sekunder FØR man tar de på. Altså skal man IKKE legge limet på løsvippene og påføre dem direkte på øynene, da blir det bare søl og stygt.

 


 

Pris: 70 kr hos Lookfantastic, du finner direkte linker til de forskjellige limene lenger opp. =)

Karakter: Av alle lim jeg har prøvd (og tro meg, jeg har prøvd en del), så er dette limet absolutt best. Det er vannfast og vippene forblir på øynene til du bestemmer deg for å fjerne dem, noe som er helt smertefritt i tillegg. Et supert lim, til en fornuftig pris. Du får det du betaler for, og limet holder lenge.

 

Alt i alt en klar 6`r på terningen!

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

Ukens anbefalning - Makeup store glitterliner.


 

Hey folkenz!

Elsker du glitter like mye som jeg??? Da er denne lille godsaken perfekt for deg!

 Smashing right?? =)Dette glitteret heter Gold digger, og er ikke som vanlig gullglitter. Det glitrer i farger som rød/grønn/lilla/blå, det er bare helt nydelig! Finnes mange andre farger også, men dette er favoritten min!

 

Det er utrolig hvor mye forskjell litt glitter kan gi øynene dine. Jeg syns det er veldig kjedelig og kun bruke mascara, jeg liker å skille meg litt ut. Jeg pleier å legge litt glitter over eyelineren, slik som dette:

 Den er veldig lett å påføre, og holder seg veldig bra! Det er to minus ved den da:

*Den kan svi litt hvis den kommer for nærme øyet, men dette er vel sikkert veldig individuelt. Svien gir seg dessuten etterhvert når den har fått tørke ordentlig.

*Prisen er ganske høy. Tror jeg ga 135 kr. for denne lille dingsen, noe som er litt drøyt syns jeg.

 

Jeg gir uansett denne glitterlineren terningkast 5, det som trekker ned er den lille svien og prisen.

 


 

<3 STAY SMASHING <3
 

Makeupbee - for oss makeupgeeks.


 

Tenkte jeg bare skulle dele en side med dere, en fantastisk side for oss som elsker sminke. <3

 Makeupbee er en side hvor du kan legge ut bilder av sminken din, og finne masse forskjellige looker fra mange forskjellige sminke-entusiaster. Jeg går alltid inn på denne siden for å lete etter inspo. de dagene jeg føler meg litt tom. Heheh... du kan også få tilbakemeldinger og stemmer fra andre makeupbee`s på lookene dine. Det er rett og slett gøy!

  

Anbefaler sterkt å gå innpå siden å sjekke ut litt. Siden er veldig enkel å bruke. Dessuten så er det utrolig nok en hel haug med flinke nordmenn der inne, så man har mange å snakke med. =)

Du kan logge inn via facebook, eller mail.

 

Min profil finner du her:  https://www.themakeupbee.com/user_Inger-Johanne-A_9397

Følg meg gjerne der inne, alltid kos med følgere! Hehe..

 

- Er du en makeupbee?

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

180 palette med øyenskygger? Ja takk! :)


Hei alle sammen.


"Vandret" litt rundt på ebay i dag, og har bestemt meg for å kjøpe dette flotte settet med øyenskygger.

Jeg gleder meg maks til å få denne i posten ja.


Ser at jeg har fått en god del spørsmål om bra merker på øyenskygger,

og tenkte jeg skulle gi noen svar i forhold til dette.


Det er mange som tydeligvis sliter med at øyenskyggen rett og slett ikke holder seg, fargemessig. Er det noe jeg har lært, så er det at nesten alle øyenskygger holder seg godt med en god primer og en god base. Så jeg holder meg ikke til noe spesielt merke egentlig.

Jeg kan anbefale Urban Decay primeren på det sterkeste.

Som base pleier jeg å bruke en Mac paint pot i fargen painterly.

Det er også mange som bruker brunkrem som base for øyenskygge, og ja, dette kan funke. Men da er det HELT nødvendig å ha en god primer, ellers blir alt klissete og stygt etter noen minutter.

ALLE produkter trenger ikke å være dyre for at de skal være bra, men det lønner seg å ha 1 eller 2 dyre produkter som gjør at resten av makeupen holder seg godt. Jeg kan bruke så og si nesten alle billige øyenskygger, og alikevel ser det bra ut, og det holder seg even better!

So try it, å gi gjerne tilbakemelding på om du syns det funker eller ikke. Men jeg tror du vil bli veldig overrasket! =)


Ellers så lurte jeg på om det er noen looker som dere vil at jeg skal teste? Gi gjerne linker til bilder som dere liker, og spør meg om det er noe dere lurer på!

Ha en fortsatt strålende helg!


<3 STAY SMASHING <3


 

Bli naturlig brun med Sensai bronzing gel.


Hei alle sammen!


Er det noe jeg faktisk sliter med, så er det å få farge i ansiktet.
Jeg kan ligge ute å sole meg i århundreder men alikevel så blir ikke ansiktet mitt noe særlig farget.

Noe jeg synes er sykt irriterende!! Hehe..
Kroppen min blir knallbrun, men ansiktet? NEIDA....

Derfor er jeg SÅ glad for at jeg kom over denne godsaken sist uke:Denne jevner ut din egen hudtone og gjør den brunere samtidig.
Resultatet blir veldig fint og naturlig, huden blir også silkemyk. 
Den gir huden en fin glød OG den har solfaktor 6 i seg.

Man kan få den i 3 forskjellige farger.
Jeg anbefaler at du stikker og tester ut hvilke av tonene som kler deg best.

Du kan få kjøpt den hos Esthetique.

Husker ikke helt hvor mye den koster.
Du må nok regne med å påkoste deg mellom 300 og 500,-

Men det er absolutt verdt det! For produktet er fantastisk!

TRUST ME!

=)
<3 STAY SMASHING <3


Milani Easybrow - Natural Taupe


<3 Hey hey everybody <3

En liten anbefalning til alle blondiner der ute!

Denne saken er ett must i sminkepungen, ihvertfall min! =)

Blondiner med helt svarte eller mørkebrune øyenbryn funker ikke alltid.
Er ikke alle som greier å dra det i land, blant annet meg! Hehe..
Denne blyanten gir ett ganske nøytralt og fint resultat.

Blyanten er også vannfast så den er perfekt for en kveld ute på byen med dansing,
eller hvis du skal ut for å bade f.eks.

Den er ikke så ille i pris heller.
Den koster 5 dollar, det vil si ca. 35-40 norske kroner.

Du kan få kjøpt den her:

http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/milani/milani-easybrow-automatic-eye-brow-pencil/17196&cat=0&page=1
<3 STAY SMASHING <3


E.l.f - Healty glow bronzing powder.


<3 Hey hey everybody <3


Ok...først av alt, jeg vet det tok litt lenger tid enn planlagt å greie å komme igang igjen.
BEKLAGER!

Men fra nå av skal jeg prøve å komme med ett nytt innlegg hver dag. Det lover jeg. Hehe..
Er utrolig glad for at folk gidder å lese bloggen min,
jeg setter stor pris på det! =)
Kommer til å komme en del innlegg om forskjellige produkter som jeg skal teste
og masse nye "steg for steg" serier med sminke fremover.

Men over til det jeg skulle blogge om...

Jeg ville dele en kjempefin bronzer med dere som jeg er SÅ fornøyd med.
Bestilte den for lenge siden, men den har blitt glemt. Hehe..
Så jeg testet den her om dagen...

Og det er denne godsaken fra E.l.f:


HEALTY GLOW BRONZING POWDER.

Denne gir deg en kjempefin glød og huden stråler av den.
Jeg pleier å bruke den på nesetippen, lit i pannen, kinnbena og haken.
Den er SÅ smashing, om som dere sikkert skjønner...veldig billig!
Siden den er fra elf..liksom. Hehe..

Den finnes i 4 toner:
*Sunkissed
*Warm tan
*Luminance
*Matte bronze

Link til produktet:
http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~29.htm

Under finner dere noen bilder hvor jeg har brukt den.Stunning right? I LOVE it! Hehe...
Det kom ikke så godt frem på bildet som jeg hadde ønsket.
Men stol på meg, den er helt super!

:)

Until next time...

<3 STAY SMASHING <3

Dagens lille innkjøp og ny yndlingsbutikk!! :)


Hey alle sammen!

I dag dro jeg og mamma til Metro senteret en tur, og jeg fant en skikkelig herlig butikk som jeg aldri hadde vært i før.

Nemmelig KICKS!

Ammagosh så mye fin sminke de hadde der.
And guess what!!!

Jepp, de selger O.P.I og china glaze neglelakker der.

LOVE <3

Så jeg kjøpte 3 neglelakker, og en lebestift som jeg falt skikkelig for!De hadde 30 prosent avslag på china glaze neglelakkene. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte fler. Hehe.
Men O.P.I neglelakkene er ganske dyre! Måtte ut med 159,- for en.Jeg har på meg den røde med glitter i nå, den er såååååå lekker <3
Lebestiften er fra Makeup Store, fargen er crown creme. Perfekt for de som liker naturlige farger!
Kostet 165,-. Men absolutt verdt det altså.
Den er myk og deilig å påføre, den ser slik ut på:

Ute:


Inne:


Naturlig is the way to go this summer også, denne er perfekt for sommerlooker!

Så nå har jeg fått meg ny yndlingsbutikk.
KICKS har det meste av merker, det er rett og slett moro å være i den butikken!

Hva er din yndlingsbutikk for øyeblikket?


<3 STAY SMASHING <3

Smashbox photo finish foundation primer.


I dag fikk jeg denne godsaken i posten.
Den er bare sååå herlig!
Den glatter ut alle ujevnheter i huden og fyller linjer i ansiktet.
Huden min ble også silkemyk da jeg påførte denne.
En perfekt base før man påfører foundation.

Den er utviklet for å ta closeup bilder uten å måtte retusjere i etterkant.
MEN...dette krever såklart en fin hud fra før.

Dessuten er den luktfri så man slipper å tenke på det.
Menn kan også bruke dette produktet.

En kjempebra primer som jeg anbefaler sterkt!

Pris: 385,-
Fåes kjøpt blant annet på coverbrands.no

Terningkast :


Anbefalning: Jan Thomas`stylingguide.


Hey alle sammen!


Jan Thomas`stylingguide er en super bok for de som vil lære det grunnleggende om sminke.
Alt fra fargelære, negler, hår og sminketips, til hvordan du burde kle deg.
Du finner det meste i denne boken, noe jeg elsker. Jeg lærer mye av den.

Den er lett å lese og noen ganger dukker det opp snev av humor også.
Noe jeg setter stor pris på i en bok, da blir den ikke så kjedelig. Hehe..

Boken koster 228,- og fåes kjøpt i de fleste bokbutikker.

Og nei, denne boken ble ikke sponset, uheldigvis.
Jeg synes rett og slett boken er veldig bra, og anbefaler den på det sterkeste!

Så løp og kjøp, sett deg i godstolen, ta brillene på og begynn å les!


<3 STAY SMASHING <3

Concealer palett <3


Hey people

Jeg er totalt avhengig av concealer. Mye pga. at jeg plages litt med mørke ringer under øynene:
Så da jeg kom over dette palettet på ebay så MÅTTE jeg bare ha det.Det som er så bra med å ha en slik palett er at det er mange forskjellige nyanser.
Så når sommeren kommer og jeg blir litt brunere kan jeg bare bytte fra den ene til den andre,
eller bare blande dem.
Nå kommer jeg jo riktignok ikke til å bli så mørk som de siste fargene på palettet,
og jeg får nok ikke brukt dem. Ihvertfall ikke på meg selv.
MEN.. Hehe..det var så billig uansett.

Kom på litt over 100 lappen med frakt.

SMASHING? Yes indeed.
Kvaliteten på produktet er heller ikke til å klage på.Hvis du er interessert i å finne disse palettene er det bare å gå på ebay og søke på concealerpalett.
Så dukker de opp, bare pass på å kjøpe av noen som er seriøse!
<3 STAY SMASHING <3

Makeup - Too Faced.


Jeg ville bare dele noen fantastiske produkter fra Too faced med dere.
Og nei dette gjør jeg ikke for å reklamere for noen,
jeg gjør det fordi jeg personlig liker produktene!!

Refreshing Blotting Papers.Absorberer bort olje fra ansiktet og tar bort skinnende overflater
uten å ødelegge resten av sminken.

Inneholder 100 ark.Eye Shadow Insurance Policy:


Her er din forsikring mot fargeløse,
falmende øyenskygger som legger seg i striper på øynene dine.
 Dette er alle sminke entusiasters beste venn,
fullspekket med Too Faced bestselgende øyenskygger
og den verdenskjente Shadow Insurance (en øyenskyggeprimer) i full size.
Shadow Insurance Policy gir deg muligheten til å skape utallige stiler
og fargekombinasjoner og dessuten holder de seg meget godt.

Ta en liten mengde Shadow Insurance på øyenlokkene før du påfører øyenskygge,
dette kommer til å intensifisere fargene og få de til å sitte i timer.Jeg skal legge ut flere
 ting etterhvert når jeg har fått testet dem.
Jeg er veldig fornøyd med disse produktene ihvertfall!

c",)

Hvis du vil ha tak i produktene kan du gå inn på

www.makeupmekka.no

<3 Stay smashing <3

NYX Jumbo eyeshadow pencils.


Disse øyenskygge stikkene er noe jeg virkelig kan anbefale!
De er lette å påføre og man kan få dem i mange fine farger.

Det eneste man passe på er at det er VELDIG viktig med en bra primer under.
Som f.eks Too faced eller Urban Decay.

Hvis du ikke har en primer under, blir resultatet ganske stygt.Jeg legger med en link til en på ebay som er pålitelig hvis du er interessert i å kjøpe.

Du får 10 stk. for 18.50 US dollars.

http://cgi.ebay.com/10-NYX-JUMBO-EYE-PENCILS-CHOOSE-ANY-10-COLORS-NEW_W0QQitemZ170445579458QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27af5924c2

Frakt kommer i tillegg,
men alt i alt er dette ganske billig for 10 stk!
...Stay smashing...

Anbefalning: Mixing liquid til øyenskygge - Makeup store.


Hei alle sammen!

Nå vet ikke jeg med dere,
men er det noe som er viktig for meg så er det at
øyenskyggen holder når jeg tar den på meg.

DET VERSTE JEG VET
er hvis jeg har brukt lang tid på å sminke meg så detter den av etter en time.

I know you agree. Hehe..

Men da jeg var innom Makeup store på byporten i oslo for
noen uker siden fant jeg denne søtsaken:Mixing liquid.

I`m so inlove with it <3

Denne kan du bruke med metallisk pudder eller vanlige øyenskygger.
Kan egentlig bruke den til det du vil. 
Det som er greia er jo at øyenskyggene sitter så utrolig bra!

Og ikke bare det.
Du kan til og med mixe den med yndlingsfargen din å bruke den som eyeliner.

Den koster mellom 100 og 200,- hvis jeg ikke husker helt feil.
Men jeg brydde meg ikke om prisen, jeg MÅTTE ha.
Og den er verdt det. Tro meg!

*S M A S H I N G*Se så fine fargene blir.
De blir sterke, skimrende og veldig fargerike.
De øyenskyggene jeg har på hånda er metalliske,
hvis du bruker vanlig øyenskygge uten noe shimmer blir de bare veldig sterke.
Jeg får heller aldri nok av 120 palletten min.
Der har jeg så og si alle fargene jeg noengang kommer til å ha bruk for.

<3
...Have a SMASHING day makeupgeeks...

E.L.F Duo Eyeshadow.


<3 Hey hey everybody <3...E.L.F Due Eyeshadow...

2 vakre pudder øyenskygger i en liten boks.
Kan brukes alene eller sammen for en mer dramatisk effekt.

Og her er fargene du kan velge mellom:

Butter Pecan:Olive:Mocha Swirl:Blueberry:Berry Mix:Black Licorice:

Selv har jeg tatt meg friheten til å bestille alle disse øyenskyggene,
 gleder meg til de kommer i posten.
De koster jo bare 17 kr per stk, HALLO. Ett must!
 Hehe... blir masse looker og testing fremover ihvertfall.

Hvis du vil ta deg en titt så er linken til øyenskyggene her:
http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~148.htm


...STAY SMASHING MAKEUPGEEKS...

OBH Nordica bølgetang


<3 HELLO ALLE SMASHING PEOPLE <3
Da er jeg igang med å blogge igjen kjære faste lesere.

Jeg beklager så mye for alt fraværet. Men har vært mye å tenke på. Hehe...

 Jeg starter med å ta en liten anbefalning.
 Denne gangen valgte jeg å gå utenfor sminken og over til hår.
Anbefalning: OBH nordica bølgetang:

Jeg er da hun blonde på bildet..litt alkoholisert men pytt pytt. Haha...

ME <3 it!!

Og siden jeg er igang igjen så lurer jeg på om det er noen looker dere kunne tenke dere??
Jeg er åpen for alle forslag og jeg kunne trengt litt inspirasjon

. Dessuten er det alltid gøy å lage looker som dere ønsker å kopiere.

Så kjør på med bilder eller annet til : inger.msn@hotmail.com

Jeg svarer alle så fort det er mulig..
STAY SMASHING


URBAN DECAY PRIMER POTION.


Hej hej allihopa.

Oi..nå er jeg svensk også gitt. Who knew..?! Haha..

ANYWAY!

Ta din øyenskygge til det neste nivået med denne kjempebra primeren!!

eyeshadowpotion1l

Noen få strøk over øyet med denne vil gi dine øyenskygger fantastiske farger,
og de varer lenge!
Øyenskyggen detter faktisk ikke av.
SMASHING
Denne kan du få kjøpt over nett!

Blant annet på ebay og andre steder.

Her kjøpte jeg min:


http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/eyeshadowprimerpotion/


Rask levering og enkel handel!

Anbefales på det sterkeste!

HAVE A SMASHING DAY!easy
easymakeupbloggtestd

Beauties factory shadow palette 120 farger.


<3Hellooo smashing people<3

Jeg tror jeg døøør av lykke her jeg sitter!

Har akkurat fått min 120 palette fra Beauties factory.

OG FY SØREN for noen fine og varierende farger det er i den!!

Guuuuuud!!!162421


120eyeshadowglodbrushcgcopy

Du får til og med 7 koster på kjøpet!
SMASHING!

Så nå gleder jeg meg til å dra ut på byen i kveld for å si det slik!

c",)

Hvis du vil ha dette settet kan du få kjøpt det på ebay!
For kun 7.99 dollar. Er frakten som koster.

http://cgi.ebay.com/MANLY-120-color-eyeshadow-makeup-palette-7pc-brush-set_W0QQitemZ150386523882QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2303bc3eea

Men det er det absolutt verdt altså!

Tar sin tid før det kommer frem også.
 De kommer tross alt fra Hong kong. Hehe.,.

Så man må smøre seg med litt tålmodighet! =)
Have a smashing saturday people!!

uten navn
easymakeupbloggtestd


Sminkekostene du burde ha:

Makeupkoster er en stor del av sminkingen og for at det skal bli vellykket.
Her er noen av kostene du burde ha i sminkepungen:

Foundation brush:

untitled

Powder brush:

227

         Shadow brush:

bzndvwb2kkgrhgohckejlll3rv2bknpmzcriw35

    
     Fan Brush

a0e92
         Lipstick Brush


bdtk1hgb2kkgrhqehdcerizyb0obk6ivhumz35    Eyeliner Brush


bdg6vhgbgkkgrhqqhdyerf3crchnbk5osgbtq35         Eye Definer Brush


img         Eye Applicator Brush

bytcnqmkkgrhgookj4ejllmzqnbkiicyrvg35

Og dette er bare noen av kostene du burde ha.

Du kan kjøpe hele sett med masse koster her:

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=makeup+brushes

<3Smash smash smashing people<3

uten navn
easymakeupbloggtestd

Derfor burde du bruke primer!

Og her ser du grunnen:

På dette bildet ser du forskjellen med og uten primer.
 De sterkeste fargene er de jeg lagt primer under.
re1

På dette bildet har jeg lagt primer under hver eneste farge.
Se hvor smashing de blir!

img1957


En primer setter en base under øyenskyggen som får den til å sitte
lenge og fremheve fargene du bruker! Jeg anbefaler sterkt å bruke dette!

Jeg har akkurat bestilt meg ny primer fra coastel scents og jeg elsker den.
Dette er den jeg bruker.

eyepoxy300

Eye Poxy 2 PRIMER by coastel scents.

Kort og greit! Hehe..

Noe du lurer på? Ikke tvil om å spørre meg.

uten navn
easymakeupbloggtestd

Inger anbefaler: ARDELL Ultra LashesLet me know what you guys think =)

 128blogg
EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Hvis du vil bruke bilder fra denne bloggen, så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits