Hvilket vippelim er det beste?


 

Dette er et spørsmål jeg får veldig ofte, og selv om jeg har gjentatt meg uendelige ganger om akkurat dette, så har jeg bestemt meg for å lage et helt innlegg om det.

 

Det å sette på løsvipper er en øvesak, du må prøve, og prøve, helt til du får det til. MEN... uten et bra vippelim, så kan du bare glemme at vippene sitter. Jeg slet veldig da jeg først skulle begynne å teste løsvipper, for når jeg først fikk dem på, så datt de av allerede da jeg skulle påføre mascaraen. Skikkelig irriterende! Man får jo lyst til å gi opp...

 

Men så kom løsningen og redningen på mitt problem:

 

 
DUO EYELASH ADHESIVE.

 

Det beste limet som finnes der ute, dette er selvfølgelig min mening om saken, men jeg vet at opptil flere sminke-entusiaster er enige med meg!

 

Limet kommer i 2 forskjellige varianter. Clear og Dark.

 

Hvis du er nybegynner, så anbefaler jeg sterkt å kjøpe clear. Dette er fordi man gjerne kløner litt ved de første forsøkene. Når du presser litt lim ut på hånden, så kommer den ut hvit, men den blir gjennomsiktig etterhvert. Så at du da har styra litt med å få satt vippene ordentlig på plass, ødelegger ikke sminken din.

Men med dark så kommer den ut grå, og blir svart. De som har en stødig hånd, og greier å legge på vipper ordentlig burde ikke ha noen problemer med å bruke sistnevnte. Selv så liker jeg best å bruke clear i tilfelle noe skulle gå galt. =) Hehe...er alltid greit å være sikker!

  

Noe som også er veldig viktig å vite om dette limet, er at det trenger en tørketid på 30 sekunder FØR man tar de på. Altså skal man IKKE legge limet på løsvippene og påføre dem direkte på øynene, da blir det bare søl og stygt.

 


 

Pris: 70 kr hos Lookfantastic, du finner direkte linker til de forskjellige limene lenger opp. =)

Karakter: Av alle lim jeg har prøvd (og tro meg, jeg har prøvd en del), så er dette limet absolutt best. Det er vannfast og vippene forblir på øynene til du bestemmer deg for å fjerne dem, noe som er helt smertefritt i tillegg. Et supert lim, til en fornuftig pris. Du får det du betaler for, og limet holder lenge.

 

Alt i alt en klar 6`r på terningen!

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

4 kommentarer

Jeanette

25.01.2012 kl.23:00

Ufattlig fine øyenbryn :O<3

theresekristina

25.01.2012 kl.23:06

kjekt med tips :D

Mariell

25.01.2012 kl.23:11

Har hørt mye bra om det limet :D tror nesten jeg må kjøpe meg det.

Anne Lene Nilsen

26.01.2012 kl.18:35

:-) Kult!

Skriv en ny kommentar

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

ArkivDesignet av:
hits