Svar på spørrerunde. =)


 

Hey hey alle sammen!

 


 

Her kommer svarene fra spørrerunden. Vært så mye skole i det siste, så har ikke hatt tid til å blogge. Men her kommer i hvert fall svarene til dere som har spurt om noe.

 


 

Hva er din favoritt mascara?

  

Min favoritt mascara er Loreal Voluminous Mascara. Vippene mine blir lange og tykke. Jeg elsker den, og har brukt den i mange år! :)

 

Hva er din største drøm?

 

Hehe.. jeg har veldig mange drømmer. Men min absolutt største drøm er å en gang starte mitt eget firma. Hva slags firma? Hehe... et eller annet innen sminke, pluss pluss.. ;)

 

Har du alltid vært opptatt av sminke? Eller når begynte du å interessere deg for det? :)

 

Jeg har vært opptatt av sminke så lenge jeg kan huske. Jeg har alltid beundret sterke, fargerike looker. Mamma har til og med et bilde av meg hvor jeg sitter med rød lebestift smæsha utover hele ansiktet. Da var jeg rundt 4-6 år gammel.

 

Bruker du noen ganger å se på andre å tenke "Åh herregud, så dårlig sminket."

 

ALTSÅ! Hahahah.... ja, jeg har det. Men det begynte jeg ikke å tenke før jeg ble litt eldre. Jeg har fått den uvanen, eller vanen, om du vil kalle det det, at jeg tar meg selv i å glo på andre mennesker. Prøver å ikke gjøre det. Men jeg går alltid rundt med tanker om at den personen hadde kledd det, eller..Oi..den personen har bomma litt, hun burde kanskje ha prøvd dette i stedenfor. Så ja... den tanken streifer meg mye. =P Men igjen. Smak og behag, det jeg syns er stilig er det ikke sikkert andre liker. Hehe...

 

Tårene renner bestandig når jeg legger kajal på våtkanten, eller får øyenskygge litt for nært... Har ekstremt ømfintlige øyne, som ikke tåler en dritt :/ Har du noen tips? Prøvd flere forskjellige merker..

 

Hvis øynene dine bestandig renner når du tar på deg kajal, så er dette kanskje et tegn på at du ikke tåler sminken. Har du prøvd å bruke mineralsminke? Jeg har ikke så mye erfaringer med slike ting, for jeg sliter ikke med det selv. Hvis problemet fortsetter anbefaler jeg at du drar til en hudlege og sjekker om du er allergisk mot noe i sminken. Jeg har også et innlegg om allergi som du kanskje burde ta en titt på.

 

Hva er ditt favoritt merke når det kommer til sminke?

Hva synes du om H&M sminke?

Har du noen fast (internett)butikk når det kommer til alt, sminke, hår og mote?

 

Oida..dette er faktisk et vanskelig spørsmål, fordi jeg bruker ikke noe fast merke. Jeg bruker de merkene jeg syns er bra, noe som er ganske mange. Hvis du klikker på nettbutikker lenger oppe, så får du et overblikk over de forskjellige nettbutikkene jeg bruker. H&M sminke kan være ille, og det kan være brukbart. De har veldig mange øyenskygger som jeg har vært fornøyd med opp gjennom tidene, og de er billige. Neglelakkene dems elsker jeg, for de er så sterke og fargerike!

 

Favorittdyr?

Favorittbok (hvis du liker å lese)?

Leser du noen blad?

Hvor får du inspirasjon til sminkingen din? Den er jo råkul:P

 Nå er jeg så uheldig at jeg ikke har noen dyr selv, men hund er absolutt drømmedyret. Og jeg skal ha en brun labrador når jeg får råd og tid til det. Favorittbok? Jeg elsker True blood bøkene, og kunne lest dem om, og om igjen! Ja, jeg leser blader, eller jeg ser vel mer gjennom alle sminkebildene, enn å lese. Jeg får inspirasjon av ALT rundt meg i hverdagen, bilder, farger, naturen, kunst, smykker. Det kan være alt mulig! Og tusen takk, det var hyggelig!

 

Pleier du å sminke deg slik på byen? Hva sier gutta om måten du sminker deg på? Og liker du eldre eller yngre gutter, max alder? :)Har du kjæreste?

 

Jeg pleier å sminke meg etter antrekket jeg har på meg, ting må matche vettu. Haha... gutta sier vel egentlig ikke så mye. Jeg får komplimenter fra jenter som oftest. Liker eldre eller jevnaldre gutter best, tror jeg, max alder går vel egentlig rundt 30 foreløpig. Og nei...akkurat nå har jeg ikke kjæreste, og jeg trives som singel. Hehe...

 

Kan du ha nokon bilder med sminke vi kan ha te julaball og hverdagssminke til alderen 13-16 ? :)

Det skal jeg prøve å få til etterhvert vettu, har litt å gjøre om dagen. Men skal som sagt prøve så godt og så fort jeg kan!

 

Så da håper jeg folk har fått de svarene de trengte. Ha en strålende uke folkenz!

 

 


 

<3 STAY SMASHING <3

 


 

 

3 kommentarer

mel- livet som psykisk syk

13.des.2011 kl.01:08

Brae svar :-)

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

13.des.2011 kl.01:12

Takk takk! :)

mettepiah89

13.des.2011 kl.11:10

Bra svart :)

Skriv en ny kommentar

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

ArkivDesignet av:
hits