Frihetens land; Norge - Hva skjedde?


Ok, så dette innlegget er ikke om sminke for en gangs skyld. Men jeg kjenner jeg er så frustrert om dagen, og det hjelper alltid å få ting ned "på papiret".


 
Dette året må jo være et av de verste i Norges historie. En haug med båtulykker, 22 juli, masse voldtekter, og i tillegg dukker det opp lik overalt. Kjenner jeg er redd jeg. Hvordan er det Norge er i ferd med å utvikle seg? Landet som skal være det tryggeste i verden, har forandret seg til å bli et av de mest usikre. Jeg kommer ikke til å tørre å gå rundt i oslo`s gater alene i hvert fall, det er helt sikkert.

 


 Er det ikke på tide at noe blir gjort?? Vil politikerne at jenter/gutter i alle aldre skal gå rundt å frykte for livet sitt? Politiet har ikke nok ressurser til å holde styr på situasjonen en gang. Skremmende. Nei gitt... dette er en tid hvor alle må stå sammen og bekjempe kriminaliteten som foregår rundt oss.
 


Og nå kommer kanskje nasjonalisten inni meg frem. Men vi nordmenn har siden 1700-tallet alltid vært fokusert på at vi skal ha frihet til å tenke og gjøre det vi vil. Jeg er stolt av å være nordmann og av mine norske verdier. Jeg vil heller dø, enn at noen skal få ta dem fra meg.
 
Og dette er ikke for å være rasistisk på noe vis, men mange utenlandske kommer hit til Norge, og bokstavelig talt spytter på de tingene vi står for. De utnytter seg av våre gode verdier.
 
Et godt eksempel er dette intervjuet i P4 med 3 afrikanere:
 
 
Her er det igjen viktig å UNDERSTREKE at dette såklart ikke gjelder alle utlendinger.
 

Hva skjedde Norge? Landet man så fritt kunne gå rundt i, uten å frykte for livet sitt.

Hva skjedde med friheten vi så stolt kunne si vi hadde?

 


 

23 kommentarer

fridakj99

01.nov.2011 kl.15:20

Digger designet ditt! :D Er helt fantastisk! :)

Kristine

01.nov.2011 kl.15:24

sykt skremmende egentlig!

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

01.nov.2011 kl.15:27

fridakj99: Tusen hjertelig takk! :D

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

01.nov.2011 kl.15:28

Kristine: Ja...det er utrolig skremmende! Liker det ikke i det hele tatt!!!

schecc

01.nov.2011 kl.15:44

Helt enig med det du skriver. Ja til FRP sin innvandringspolitikk.

Det intervjuet der har jeg lest tidligere - faen så provoserende å lese.

01.nov.2011 kl.15:52

Vent nå litt, beskylder du utenlandske for alle disse voldtektene? hva i huleste skal det bety?? dere norske må snart innse fakta, det er ETNISK norske som står overfor de fleste voldtekter som skjer her i landet! Dere kan ikke bare skylde på alle utenlandske, sånn automatisk! dette er akkurat som Breivik saken, alle beskyldte Al-kaidah/ islamister/ muslimer/ utenlendinger, men hvem var det som sto bak det? jo en etnisk norsk mann. Så ikke kom her og skyld alt på oss og heller sjekk fakta før du skriver.

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

01.nov.2011 kl.15:56

Anonym: Ehhhh? Nei? Hvor er det jeg har skrivd det?? Nå syns jeg det er du som er beskyldende her! Kanskje du burde lese teksten litt bedre før du HIVER rasistisk dritt min vei. Det er jeg nemmelig ikke interessert i...

Men du får ha en fin dag!

Katharina

01.nov.2011 kl.15:57

Ja, ikke greit at trygge lille Norge plutselig er sånn som nå!

Susanne

01.nov.2011 kl.16:04

Kjempe fin blogg!
Synes ikke Norge er noe flott sted mere. Været er ikke som før, det er ikke like trygt rundt oss, alt handler om penger osv. Håper dette en dag kan endre seg, og det håper jeg blir snart! Har ikke noe imot at det kommer innvandrere til Norge, men nå begynner det å bli ganske mange.

fo2ingrid - add meg som venn

01.nov.2011 kl.16:09

trist det der, bor heldigvis ikke i noen storby.

mepa99

01.nov.2011 kl.16:16

Kul blogg du har der! Kommentere tilbake det hadde vert hyggelig!<3

Monica

01.nov.2011 kl.16:17

Jeg er helt enig i det du skriver. Alt av hendelsene det siste året har vært forferdelig, men når det plutselig går utover friheten til enkelt personer, da begynner det å bli kritisk. Intervjuet fra P4 er forresten helt forkastelig - at noen får seg til å si noe sånn.. Jeg blir helt skjelven.

Karoline

01.nov.2011 kl.16:20

der jeg bor er det trygt, tror bare det er i Oslo og slikt siden det er hovedstaten, dette er jo vanlig å ramme hovedstade til et land, flytt her i vest så for det bedre og mye tryggere :)

Er 15, går alene vær natt, helt fritt, ikke noe å frykte, bare kom deg vekk fra Oslo! Huff!

Karoline

01.nov.2011 kl.16:24

.. men jeg er enig i artikkelen! Norske verdier står ikke for å være naken, jenter serri, finn klær som passer dere! Vi bor i verdens ''rikeste'' land, og alikevell er det mangen jenter som bruker for strame klær ( TIL OG MED FOLK I AFRIKA KAN FINNE KLÆR I RIKTIG STØRRELSE ). Å voldta er feil kriminel handling, men når du vet slikt skjer, hvorfor klær du deg halvnaken? Oppfordrer ingen til å bruke burka, men litt modent kan vi kle oss! Og sommer er ikek nødvendigvis naken sesonget.. så hvis du kommer og griner, så er det ganske trist, du valgte ikke å bli voldtat, men du valgte å ta på deg lite klær :(

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

01.nov.2011 kl.16:31

Karoline: De fleste voldtekter skjer faktisk på steder hvor det er lite folk. Og i et slikt tilfelle spiller det ingen rolle hva man har på seg. Man kan ha på seg en bobledress og likevel bli voldtatt. For når en voldtektsmann bestemmer seg..så blåser han i hvem du er..og hva du har på deg.

I norge så er det sånn...at jenter kan kle seg akkurat hvordan de vil. Og selv om man har på seg en sexy kort kjole en dag..så betyr ikke det at mannen har rett til å forgripe seg på henne. Uansett hva... selv om vi jenter hadde gått nakne på byen, så har de absolutt ingen rett!

Men som sagt..voldtekter skjer uansett hva man har på seg, fordi det finnes folk med problemer i huet. De mangler moral, sosial intelligens og ikke minst, så mangler de syn på menneskeverd.

birgittegundersen

01.nov.2011 kl.16:47

det er kjempe skummelt!

Amanda

01.nov.2011 kl.17:02

Kjempe kul header :)

Henriette Celin

01.nov.2011 kl.17:12

enig i det du sier her, det er skummelt at sånt skjer og at friheten vår blir mindre : /

Tonje Lundem

01.nov.2011 kl.17:30

Enig, bra skrevet da:-)

maikenminverden

01.nov.2011 kl.19:12

Helt enig med deg. At utelendinger til tider spytter på di norske verdiene. Bare høster godene, og gir dritten til bake. Ikke ALLE, men ganske mange.

Kristina

01.nov.2011 kl.20:10

Helt enig! Jeg anser meg selv som heldig som bor på landet, og derfor unnslipper direkte mye av det som skjer og har skjedd. Men jeg synes det er helt forferdelig, og har tenkt mye på det du skriver. Ting begynner virkelig å bli ute av kontroll :s

Charlene

01.nov.2011 kl.21:25

Det er synd at det har blitt sånn. Trygge lille Norge, nå kan man ikke engang gå trygt utenfor sitt eget hjem engang...

Skriv en ny kommentar

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

ArkivDesignet av:
hits