Ulike hudtyper: Finn din hudtype.

  • TØRR HUD: Tørr hud har små talgkjertler og porer, og det dannes lite talg. Huden blir derfor lett tørr og stram, og kan flasse og klø. Blodkarene trekker seg ofte sammen ved påvirkninger, og huden vil se blek ut. Det er viktig å ta godt vare på en veldig tørr hud, og det er nødvendig med gode produkter. En tørr hud får ofte rynker tidligere enn en med fet hud.

  • FET HUD: Fet hud har store porer og talgkjertler. Den har økt talgproduksjonen som gir en fet, glinsende, litt grågusten hud. Fet hud har god blodforsyning og vil derfor lett bli rød. Denne hudtypen påvirkes veldig lett av ytre og indre faktorer. Med dette mener jeg vær, vind, solstråler, varme, kulde, krydret mat og alkohol. Også her kan man finne en balanse ved å bruke riktig hudpleie.

  • BLANDINGSHUD: Blandingshud har både tørre og fete partier. De fete partiene finner vi i "T-sonen" (panne og mindre del) mens de tørre partiene er på sidene. Det er veldig vanlig med blandingshud, og det kan noen ganger være en utfordring i forhold til hudpleie.

  • NORMAL HUD: Det finnes jo også mennesker med en helt normal og velbalansert hud. Men det er også viktig å gi den normale huden pleie! Ikke glem det.
obj
Mitt budskap er ihvertfall det, at man må ta vare på huden sin!
Og nå fikk du kanskje litt mer informasjon om hva slags hudtype du har.


<3 STAY SMASHING PEOPLE <3
uten navn
easymakeupbloggtestd

7 kommentarer

LINE

19.nov.2009 kl.21:38

Du er blogg vs blogg deltaker på min blogg!

HelgaKristiansen

19.nov.2009 kl.22:00

Tror jeg har tørr hud og blandingshud

Wannabe Production

19.nov.2009 kl.22:12

Sv; takk for kommentar, hyggelig å se at du likte episoden vår om fjortiser i seren "Hvem er Jeg?". Neste episode som handler om gangstere, kommer trolig til neste uke til omtrent samme tid. Episoden vil bli bloggshoutet, men det er bare å stikke innom iløpet av neste onsdag etter klokken 5. Teaseren til andre episode kommer iløpet av helgen.

Ha en fin kveld vidre :)

Mvh WP!
SV:

Jepp =) Sånn som når man skal være litt ekstra fin, hehe =)

Nyde

19.nov.2009 kl.23:34

Hm, jeg har vel blandingshud.

cathrine sæther

23.nov.2009 kl.15:14

Jeg har vel tørr hud : ) men kan du gi meg noen tips som kan hjelpe meg med sminken og hva slagst produkter jeg bør bruke når jeg skal fukte huden min ? : D du kan skrive på bloggen min :P

ida

27.nov.2009 kl.22:41

hei! mye av dette visste jeg ikke! men jeg lurte på om du kunne annbefall noen produkter til disse forskjellige hudtypene? og jeg lurte også på; hvilken hudtype har jeg når jeg har rød hud på nese og hake, veldig mange svarte porer på nese og veldig tørr hud og på neste! jeg har veldig tørr hud i kinnene og blir fort påvirket av kulda ute. jeg vet virkelig ikke hvilke produkter jeg skal bruke! hjelp meg!

Skriv en ny kommentar

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

26, Rælingen

Hei alle sammen og velkommen til min sminkeblogg.

Her finner du sminketips, kjendismakeup, produktanmeldelser og mye mer. Alle sminkebilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis du vil låne bilder så ta kontakt med meg.

For spm. om sponsing eller andre henvendelser, skriv en mail til inger.msn@hotmail.com.

Følg meg gjerne via bloglovin, twitter eller facebook.

bloglovin
bloglovin

Kategorier

ArkivDesignet av:
hits